TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
SpongeBob-Banner petrecere 320cm
SpongeBob-Banner petrecere 320cm
Vezi
galerie

SpongeBob-Banner petrecere 320cm

Id: #421317

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SpongeBob este un burete de mare copilăresc, vesel și cam neîndemânatic, care locuiește într-un ananas cu melcul său de companie Gary, în orașul subacvatic Bikini Bottom. Lucrează ca bucătar la Krusty Krab, o meserie la care este deosebit de priceput și de care se bucură din plin. Urmează școala de navigație a doamnei Puff, iar cel mai mare vis al său în viață este să-și primească permisul de navigație. Din păcate, se încordează ori de câte ori trebuie să conducă o barca și conduce cu nesăbuință. SpongeBob este bun din fire și îi place să petreacă timp cu cel mai bun prieten al său, Patrick.
Banner pentru petrecere Sponge Bob, din carton multicolor, lungime totală 320 cm și un mini-banner cu lungime de 180 cm cu imagini ale personajelor din lumea SpongeBob.


Dimensiuni: 30x33x0.5cm.
AVERTISMENT: Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Pericol de asfixiere. Conține piese mici ce pot fi înghițite. Țineți departe de foc sau surse de încălzire. A se folosi doar pentru decorare. Aceasta nu este o jucărie. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: martie 2022

EAN-13: 0192937177990

Limbă: Engleză

Clasificare: 3-7 ani

Brand: SpongeBob

Material: carton

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Gift
Speciale >> Reducerile lunii