TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limbajul cățeilor
Limbajul cățeilor
Vezi
galerie

Limbajul cățeilor

Id: #424985

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea, cu ilustrații minunate, va încânta orice iubitor de câini. Vă va învăța să recunoașteți și să înțelegeți semnele subtile pe care prietenii voștri canini le folosesc pentru a arăta cum se simt în diferite situații. Câinii comunică în multe alte moduri decât lătratul și datul din coadă. Înțelegerea greșită a limbajului corporal canin poate îngreuna viața câinilor și a stăpânilor lor.

Ca și oamenii, câinii simt frică, furie, fericire, tristețe și surpriză. Există lucruri care le plac și lucruri pe care le urăsc. Ei se pot simți confuzi sau sfâșiați pe plan intern, iar atunci când sunt socializați, fac tot ce pot pentru a menține pacea și a evita conflictele. Atunci când un câine ne spune că ceva este prea intens pentru el, este posibil să înrăutățim involuntar situația dacă îi interpretăm greșit limbajul corpului și îl supunem unui stres și mai mare. Un câine care mârâie, mușcă sau începe să se lupte o face, de obicei, ca ultimă soluție, atunci când toate celelalte semnale de comunicare nu au avut efectul dorit.

Este destul de greu să transpunem în cuvinte toate nuanțele limbajului corporal al câinilor, motiv pentru care în această carte există desene menite să vă ajute să vă dați seama la ce să fiți atenți și să faceți distincția între expresii și expresii similare. Pe măsură ce comparați desenele, veți observa diferențe cheie care vă vor oferi un context de luat în considerare.

Sperăm că veți găsi în această carte un companion excelent pentru a înțelege mai bine vorbirea câinilor. Cu cât le înțelegeți mai bine discursul, cu atât vă va fi mai ușor să interacționați cu ei într-un mod care să îi facă să se simtă în siguranță și fericiți. Pentru a-ți continua călătoria, acordă-i atenție câinelui tău într-o varietate de situații și lasă-l să te ajute să înțelegi mai bine ce îl stresează, ce îl excită și ce îl face fericit!

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786060610274

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x15 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Linghea

Teme: natură, umor