TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lalani și marea cea îndepărtată - HC
Vezi
galerie

Lalani și marea cea îndepărtată - HC

de Erin Entrada Kelly

Titlu apărut în colecția Orange Fantasy la Arthur

Id: #397702

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autoarea romanului „Universul știe”, laureat cu Medalia Newbery

„Există povești despre copii extraordinari care sunt aleși încă de când se nasc să întreprindă expediții mărețe și să-i înfrângă pe cei răi și ticăloși. Aceasta nu este o astfel de poveste. Uneori ești doar un copil oarecare. Uneori te alegi tu singur.”


În Sanlagita un marinar aduce speranță satului, o cusătoreasă repară și prelungește viața năvoadelor, culegătoarele de legume se îngrijesc de hrană... Constructorii meșteșugesc o barcă spre a ajunge tocmai pe Isa, un tărâm tainic unde se ascund toate răspunsurile pentru problemele sanlagitanilor. Numai că, până acum, toți cei care au pornit într-acolo au dispărut în negura Mării Voalate.

Prea multe temeri iau forma unor umbre amenințătoare pentru viața lui Lalani, o fetiță sanlagitană obișnuită: boala cusătoreselor de care s-ar putea molipsi mama ei, suferința micului Toppi, ploaia care nu se mai încumetă să cadă, mânia muntelui Kahna.

Ce este obișnuit nu e mereu așa cum pare a fi: curajul și dorința de a aduce în sat cele mai de seamă comori ale vieții o împing pe Lalani să se abată de la calea bătătorită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Entrada Kelly

Traducător: Tatiana Dragomir

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: Lalani of the Distant Sea

ISBN: 9786060860297

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

 

Din blogul Cartepedia

Simona Husaru Simona Husaru

,,Lalani și marea îndepărată - HC este o carte pe care am descoperit-o relativ recent iar descrierea și coperta m-au cucerit din prima clipă! Autorul Erin Entrada Kelly mi-a fost necunoscut, dar a reuși......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Inspirându-se din folclorul filipinez, Erin Entrada Kelly, scriitoare premiată cu Medalia Newbery, a creat un roman împletit cu elemente mitologice savuroase. Cititorii vor fi alături de Lalani în misiunea neobișnuită de a-și salva familia și prietenii, folosindu-de doar de istețimea, curajul și empatia ei.

Booklist
Erin Entrada Kelly
Erin Entrada Kelly
Autor

Erin Entrada Kelly este o autoare americană de origine filipineză, născută în La...

vezi autor