TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea antiplictiseală CJ-000-CARTEA-21-N-001
Cartea antiplictiseală
Vezi
galerie

Cartea antiplictiseală

Id: #372503

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jocuri și activități incitante care îi vor ține ocupați pe cei mici într-un mod cu totul creativ

O adevărată comoară, cartea aceasta plină de idei antiplictiseală te va distra cu siguranță, oriunde și oricând! Indiferent dacă este vorba despre o după-amiază ploioasă sau despre o zi lungă de vară, dacă ești acasă ori într-o călătorie lungă, dacă ești singur sau alături de prieteni - nu te vei plictisi niciodată, având această carte la îndemână.

Află cum să pui în scenă un spectacol de teatru cu umbre, descoperă cum se construiesc rapid câteva instrumente muzicale și scrie chiar tu o poveste - acestea și multe alte proiecte îți vor dezvolta creativitatea. Provoacă-ți creierul cu ghicitori, jocuri de cuvinte, puzzle-uri pentru memorie și mistere, iar apoi învață hieroglifele folosite în Antichitate de egipteni, precum și câteva cuvinte în latină.

Te așteaptă o mulțime de surprize! În Cartea antiplictiseală vei găsi jocuri, indicii despre limbajul corpului la elefanți, o rețetă pentru „zăpadă”, dar și multe informații interesante despre avioane, despre supraviețuirea în sălbăticie și trucuri de fotografie.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786067937411

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior