TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Limba română. Admiterea la drept

Cristian Moroianu
Testele propuse in aceasta culegere respecta numarul, structura, continutul si gradul de dificultate ale testelor date la Drept, incepand cu anul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-587-168-7
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Testele propuse in aceasta culegere respecta numarul, structura, continutul si gradul de dificultate ale testelor date la Drept, incepand cu anul 2001, si realizate de catre aceeasi echipa de profesori.

Ele reprezinta, asadar, o oglinda fidela a subiectelor din ultimul deceniu si, in acelasi timp, o verificare relevanta a cunostintelor cerute la acest examen de  admitere. Rezolvarile propuse de catre noi sunt facute dupa conceptia autorilor subiectelor de la Drept, pentru a se evita orice ambiguitate de interpretare. 

De asemenea, am respectat obiceiul autorilor, devenit regula in formularea subiectelor, de a numerota propozitiile in ordinea in care se succeda predicatele lor (exprimate sau subintelese). 

Rezolvarea subiectelor vine, suntem convinsi, in continuarea cunoasterii subiectelor date deja la admitere in anii anteriori. Ele pot reprezenta pentru candidati un prilej de verificare, care sa le arate stadiul cunostintelor la un moment dat, sa le arate unde trebuie sa revada materia si sa le acorde incredere in capacitatea lor de a reusi.

Autor: Cristian Moroianu
Data apariției: aprilie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
carte şcolară, liceu, auxiliare, educaţie, admitere, teste

Opinia cititorilor