TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Walter Anderson

Raftul Cartepedia

Walter Anderson

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Curs practic de încredere Curs practic de încredere Walter Anderson
În stoc
21,67 lei
-10%
24,08 lei

BIOGRAFIE

Walter Anderson (n. 1944) este autor de cărţi motivaţionale şi piese de teatru. În perioada 1961–1966, a făcut parte din corpul de puşcaşi marini al Statelor Unite, ajungând să lupte în Vietnam. Apoi s-a specializat în arte liberale şi ştiinţe sociale, în cadrul Westchester Community College; de asemenea, e licenţiat în psihologie al Mercy College din Westchester, New York, absolvind ambele instituţii universitare ca şef de promoţie.

Ulterior, a fost reporter de investigaţii, articolele sale fiind publicate de revista New York şi de Associated Press. Din 1977 până în 2009, a lucrat mai întâi ca editor, apoi ca redactor-şef şi CEO, pentru revista Parade.

A activat ca profesor asociat şi lector invitat pentru mai multe colegii, printre care University of the Pacific, Clemson University şi New School for Social Research din New York. A fost preşedinte al consiliului de administraţie de la Mercy College vreme de opt ani. De asemenea, este membru al consiliului de administraţie al U.S. Naval Postgraduate School. Este cofondatorul şi preşedintele unei companii de servicii educaţionale, Novium Learning.

Anderson a scris cinci cărţi şi a fost invitat în numeroase emisiuni americane de radio şi TV. A fost numit de Preşe­dintele Bill Clinton membru al U.S. National Commission on Libraries & Information Science, pentru o perioadă de 4 ani. De asemenea, face parte din consiliul director al National Center for Family Literacy.

 

A fost distins cu o serie de premii, pentru contribuţiile aduse la dezvoltarea literaturii şi pentru performanţa de a fi învins de-a lungul vieţii mari adversităţi.