TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Tatsha Robertson
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Tatsha Robertson este editor multimedia şi scriitoare premiată, avînd o experienţă de peste 20 de ani în realizarea de investigaţii, articole şi reportaje pentru reviste de top, social media şi ziare. A fost prima femeie şefă a departamentului din New York al Boston Globe, unde a scris despre diverse evenimente naţionale. Membrii echipei „Spotlight” a Boston Globe i-au mulţumit Tatshei pentru ajutor în ziua în care au cîştigat premiul Pulitzer pentru articolele despre abuzurile sexuale din rîndul clericilor şi au menţionat-o în cartea lor printre oamenii cărora le sunt recunoscători.

Ca redactor-şef adjunct la Essence şi director editorial interimar la Essence.com, Tatsha a iniţiat orientarea revistei Essence spre anchete şi articole de ştiri. Activitatea ei, inclusiv interviul despre parenting cu fostul preşedinte Barack Obama, a făcut ca revista să aibă autoritate şi o voce semnificative în domeniul ştirilor. Recent, a fost editor responsabil cu investigaţiile privind infracţionalitatea la People, unde a condus o echipă de reporteri cu experienţă care s-au ocupat de multe subiecte importante la nivel naţional. Este coautoarea volumului Media Circus (BenBella, 2015) alături de Kim Goldman. Tatsha a fondat blogul The Ordinary Genius Project, a absolvit un masterat în jurnalism la Universitatea de Stat din Ohio, iar din 2005 este conferenţiar de jurnalism la Universitatea New York.

Pe lîngă alte scrieri şi proiecte de social media, Tatsha se apropie de definitivarea unui thriller speculativ pe probleme medicale/religioase la care lucrează din 2012 la Write Workshop din New York. Locuieşte în Weehawken, New Jersey, împreună cu soţul ei, Nico.