TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Stephen E. Kohn

Raftul Cartepedia

Stephen E. Kohn

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

Stephen E. Kohn este unul dintre cei mai respectaţi şi experimentaţi consultanţi din America, lucrând de peste 16 ani cu clienţi aflaţi în funcţii superioare de condu­cere. Fost vice­preşedinte executiv la Paul Sherman & Associates — unul dintre pionierii care au oferit coaching pentru directorii executivi şi consultanţă în domeniul ­performanţei —, Stephen Kohn deţine acum propria companie, Work & People Solutions, ­situată în White Plains, New York. Clienţii săi variază de la organizaţii globale (precum Ernst & Young, Dupont şi Roche) la mici agenţii de publicitate.

Stephen Kohn este licenţiat în domeniul sănătăţii mentale, dedicându-şi cei 25 de ani de experienţă aplicării abilităţilor executive la locul de muncă. Este un expert în rezolvarea conflictelor şi în a aju­ta grupurile să găsească un numitor comun. De asemenea, este specia­lizat în asistarea managerilor de nivel superior pentru dezvoltarea comportamentelor şi abilităţilor interpersonale ce au ca rezultat avansarea în carieră şi împlinirea profesională. Domeniile pentru care el este extrem de apreciat sunt conducerea echipei şi managementul performanţei.

Absolvent al universităţilor Cornell şi Adelphi, Stephen Kohn are experienţa, educaţia şi recomandările necesare pentru a ajuta liderii să îşi concretizeze potenţialul. În plus, el îi motivează să dezvolte metode de maximizare a eficienţei subordonaţilor lor. Este reco­mandat ca fiind un trainer ce „aduce inteligenţa emoţională la locul de muncă“. E coautorul cărţii The People Management Formula — Six Indispensable Human Relations Practices Used by Bosses Everyone Admires Most.

Site-ul său se găseşte la adresa: www.workandpeople.comPentru a-l contacta direct, puteţi suna la (800) 943-7090 sau puteţi trimite un e-mail la: skohn@healthandeap.com.