TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autor \ Sam Harris
Vezi toate produsele

Sam Harris Vezi toate produsele

Sam Harris este autorul bestsellerurilor The End of Faith și The Moral Landscape.

Cărțile sale au fost traduse în peste 20 de limbi. Articolele lui au apărut în The New York TimesLos Angeles TimesThe TimesBoston GlobeThe AtlanticNewsweekAnnals of Neurology etc. În cărțile și în conferințele sale acoperă o plajă largă de discipline, de la neuroștiințe până la filozofie, religie și tehnici de meditație, abordând subiecte precum violența umană și rațiunea. În general, discursul pe care îl propune se concentrează pe modul în care o înțelegere aprofundată a sinelui și a lumii înconjurătoare ne schimbă concepțiile despre viață. Ideile promovate de el au fost dezbătute în publicații precum Scientific AmericanNatureRolling StoneTime.

Sam Harris este cofondator și CEO al Project Reason, o fundație nonprofit care are ca obiective răspândirea cunoașterii științifice și susținerea valorilor sănătoase în societate.

Este licențiat în filozofie la Universitatea Stanford și are un doctorat în neuroștiințe la Universitatea din California, Los Angeles.

A practicat meditația mai bine de 30 de ani, studiind atât cu mentori din Tibet, India și Myanmar, cât și cu profesori occidentali. Pentru cei care își doresc să învețe să mediteze ținând cont de noile descoperiri științifice, a creat Waking Up Course, precum și Making Sense Podcast, care a fost inclus de Apple în topul „iTunes Best“ și a primit un Premiu Webby pentru cel mai bun podcast din domeniul științei și educației.