TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Russ Roberts
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Russ Roberts lucrează ca cercetător postdoctoral la Institutul Hoover din cadrul Universității Stanford. Este, de asemenea, gazda unui podcast săptămânal intitulat EconTalk, care a primit titlul de podcastul anului la Premiile Weblog din 2008. Acesta conține conversații de o oră cu autori, economiști și lideri din domeniul afacerilor. Printre invitații săi se numără Milton Friedman, Nassim Taleb, Christopher Hitchens, Marc Andreessen, Joseph Stiglitz și John Bogle. 
Împreună cu John Papola, Roberts a realizat două videoclipuri rap despre ideile lui John Maynard Keynes și F.A. Hayek, care au înregistrat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube, au fost subtitrate în unsprezece limbi și sunt utilizate la cursuri în licee și facultăți din toată lumea. 

Russ Roberts a scris și trei romane economice, în care utilizează ficțiunea pentru a preda lecții și idei despre economie: The Price of Everything: A Parable of Possibility and ProsperityThe Invisible Heart: An Economic Romance și The Choice: A Fable of Free Trade and Protectionism.