TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Russ Roberts

Raftul Cartepedia

Russ Roberts

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

Russ Roberts lucrează ca cercetător postdoctoral la Institutul Hoover din cadrul Universității Stanford. Este, de asemenea, gazda unui podcast săptămânal intitulat EconTalk, care a primit titlul de podcastul anului la Premiile Weblog din 2008. Acesta conține conversații de o oră cu autori, economiști și lideri din domeniul afacerilor. Printre invitații săi se numără Milton Friedman, Nassim Taleb, Christopher Hitchens, Marc Andreessen, Joseph Stiglitz și John Bogle. 
Împreună cu John Papola, Roberts a realizat două videoclipuri rap despre ideile lui John Maynard Keynes și F.A. Hayek, care au înregistrat peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube, au fost subtitrate în unsprezece limbi și sunt utilizate la cursuri în licee și facultăți din toată lumea. 

Russ Roberts a scris și trei romane economice, în care utilizează ficțiunea pentru a preda lecții și idei despre economie: The Price of Everything: A Parable of Possibility and ProsperityThe Invisible Heart: An Economic Romance și The Choice: A Fable of Free Trade and Protectionism.