TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Lawrence Osborne
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Lawrence Osborne s-a născut în Anglia și a urmat cursurile Universităților Cambridge și Harvard. În prezent este stabilit în Statele Unite, dar, de-a lungul anilor, a locuit în Franța, Italia, Maroc, Mexic, Cambodgia și Thailanda, locuri pe care le menționează deseori în scrierile sale de ficțiune și nonficțiune. Articolul „Getting a Drink in Islamabad“, de exemplu, publicat în Playboy, a primit Premiul „Thomas Lowell“ pentru jurnalism de călătorie în 2011. 

Este autorul volumelor Ania MalinaParis Dreambook (o carte despre Paris), The Poisoned Embrace (o colecție de eseuri), American Normal (un volum controversat, despre autism) și trei jurnale de călătorie:The Accidental Connoisseur (o carte despre vinuri), The Naked Tourist și Bangkok Days (un volum despre viața de emigrant în Bangkok). 

A publicat nenumărate articole în The New York TimesThe New YorkerPlayboyGourmet – o revistă lunară, cu articole despre mâncare și vinuri - și Salon – un site american de actualitate socială și politică, unde sunt publicate și recenzii de carte, film și muzică. Pe uscat sau cu paharul plin, jurnalul său de călătorie, în care vorbește despre Islam și alcool, a fost inclus în Top Zece Cele Mai Bune Cărți ale anului 2013 de criticul literar Dwight Garner de la The New York Times.