TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autor \ John Fuhrman
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

John Fuhrman este un orator profesionist care a susţinut discursuri în întreaga lume. De asemenea, e autor de cărţi motivaţionale, consultant specializat în atingerea performanţei de vârf şi preşedinte-fondator al companiei Frame of Mind, Inc. Se numără printre cei mai cunoscuţi experţi în instruirea personalului din vânzări. Discursurile sale sunt urmărite mai ales pentru mesajele referitoare la dezvoltare personală, leadership, motivaţie, muncă în echipă şi socializare. Este un om dedicat întrajutorării altora, susţinându‑i pentru ca aceştia să reuşească în viaţă — atât personal, cât şi profesional — şi să creeze ceva remarcabil în lume.

A fost inclus în categoria Who’s Who in Executives and Professionals, iar punctul său forte în motivarea oamenilor constă în faptul că îi ajută să îşi înfrunte cele mai mari temeri şi să treacă peste refuzuri, astfel încât pe viitor ei să-şi poată atinge potenţialul real.

Fuhrman este şi autorul unor cărţi cu statut de bestseller internaţional, care au fost traduse în câteva limbi. Prin titlurile pe care le-a publicat (şi care s‑au vândut în peste 500 000 de exemplare, pe cinci continente), a schimbat în bine vieţile foarte multor oameni.

John Fuhrman a instruit personal peste 15 000 de profesionişti în afaceri, mai ales din sfera vânzărilor. Printre firmele pe care le-a consiliat se numără şi companii din topul Fortune 100. 

Programele de instruire create de John Fuhrman au fost elaborate în funcţie de obiectivele specifice ale clienţilor. Printre cele mai populare teme abordate de el se regăsesc: „Cum să transformi refuzul în acţiune direcţionată“, „Ghinda şi stejarul“, „Îţi trăieşti visul?“ şi „Dacă nu eşti dispus să eşuezi, înseamnă că ţi-ai atins potenţialul maxim“.