TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Jim Collins

Raftul Cartepedia

Jim Collins

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview Drumul către excelență Drumul către excelență Jim Collins
În stoc
25,9 lei
-30%
37 lei
Preview Afaceri clădite să dureze Afaceri clădite să dureze Jerry I. Porras
Indisponibil

BIOGRAFIE

Jim Collins este expert în evoluţia companiilor excelente durabile şi mentor pentru lideri din toate sectoarele corporatiste şi sociale. Dascăl pasionat, Jim Collins a fost membru al Stanford University Graduate School of Business între 1988 şi 1995, unde a primit Premiul pentru Profesorat Remarcabil în 1992. Continuă să predea ca profesor invitat la University of Virginia. Susţine conferinţe şi programe de pregătire pe tema sustenabilităţii şi creşterii companiilor, pentru conducerile multor organizaţii din America de Nord, Europa, Australia şi America de Sud. 

La începuturile carierei sale a lucrat pentru firme precum McKinsey & Company sau Hewlett-Packard. În prezent îşi petrece majoritatea timpului în laboratorul său de management din Boulder, Colorado, unde desfăşoară studii şi cercetări cu lideri din întreaga lume. A fost consultant sau mentor pentru mai bine de 100 de organizaţii, printre care: Hewlett-Packard, Johnson & Johnson, Microsoft, Cargill, Merrill Lynch, Rockwell, Dun & Bradstreet, Fannie Mae, Sun International etc. 

În calitate de autor sau coautor, a scris 6 cărţi, care s-au vândut în întreaga lume, în peste 10 milioane de exemplare. De asemenea, scrie articole pentru câteva reviste americane prestigioase. Iar lucrările sale au fost comentate şi apreciate în numeroase publicaţii, printre care: Inc., The EconomistFortuneHarvard Business ReviewAcross the BoardInternational Business.