TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Geoffrey Hoppe
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Geoffrey Hoppe s-a născut în Appleton , Wisconsin , fiind al treilea copil dintre cei șapte membri ai familiei. A început să fie interesat de domeniul spiritual și de metafizică atunci când, din amuzament, a hipnotizat un prieten. În stare de transă, prietenul a început să povestească o serie de vieți anterioare. Geoffrey Hoppe s-a adâncit în studiul metafizicii și al religiei în următorii câțiva ani.

Aceste preocupări spirituale au fost date apoi uitării timp de aproape 20 de ani, datorită solicitărilor carierei sale profesionale. Hoppe a lucrat pentru câteva agenții de publicitate și întreprinderi în Midwest și Texas, în posturi de conducere. Acesta deține două brevete americane și unul internațional de invenții în domeniul tehnologiei de telecomunicații și numeroase alte licențe tehnice.

Călătoria sa evolutivă a fost reluată în 1995, când o cunoștintă i-a dat un exemplar din "Prima carte a lui Kryon: Zilele sfarsitului" de Lee Caroll. După ce a avut câteva experiențe mistice, Hoppe l-a contactat pe Lee Caroll și în curând cei doi au devenit buni prieteni și asociați de afaceri.

Tobias i-a apărut pentru prima oara în 1997, pe când el se afla în avion. Fiindcă nu studiase niciodată Biblia, Hoppe nu auzise de Tobias și de Cartea apocrifă a lui Tobias. Cei doi "au stat de vorbă" timp de aproape un an, până când acesta a acceptat să-l transmită pe Tobias pentru altă persoană. Apoi, timp de un an și jumătate a lucrat împreună cu un psiholog în consultațiile acelor pacienți care aveau deschiderea interioară pentru aceste metode spirituale. Tobias le-a prilejuit revelații profunde despre viețile lor anterioare și încercările acestei vieți. Având ocazia să lucreze cu mulți pacienți, s-a obișnuit și s-a familiarizat cu energia și prezența lui Tobias.