TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ Bridget Asher
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Bridget Asher este pseudonimul cu care Julianna Baggot (născută în 30 septembrie 1969), a semnat trei dintre cele aproape 20 de cărţi publicate doar în ultimii 12 ani. Îşi mai semnează romanele pentru tineret cu un al doilea pseudonim, N.E. Bode. Este, de asemenea, o eseistă prestigioasă. În prezent lucrează ca profesor asociat la The Florida State University, unde conduce programul de creative writing

A debutat la vârsta de 22 de ani cu romanul Girl Talk, un bestseller, urmat de Miss America FamilyThe Madam The AnybodiesThe Slippery Map etc. Multe dintre cărţile sale au fost distinse cu premii importante şi au fost desemnate de publicaţii de succes drept cărţile anului. În fine, unele dintre prozele sale au fost transpuse pe ecran, în filme cu interpreţi celebri precum Dustin Hoffman, Natalie Portman şi Jason Bateman. Pentru cea mai recentă carte a ei, romanul Pure, au fost cumpărate drepturile de ecranizare de către casa de filme Fox 2000.

Romanele ei au apărut în peste 50 de ediţii în limbi străine.

A publicat de asemenea trei volume de versuri, This Country of MothersCompulsions of Silkworms and Bees şi Lizzie Borden in Love. Colaborează cu reviste literare de notorietate ca PoetryThe American Poetry Review şi The Best American Poetry.