TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Florian Berechet
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Florian Berechet s-a născut la 21.08.1953 în Racovița, Argeș. A urmat cursurile primare la Conțești, apoi Liceul Pedagogic din Câmpulung-Muscel, absolvind în 1973. Ca șef de promoție, a fost repartizat în Curtea de Argeș, iar din 1980 este titular în orașul Mioveni.
       
Experiența pedagogică de peste 4 decenii a inclus responsabilități ca: responsabil de comisie metodică și cerc pedagogic, membru în C.A. al școlii și în Consiliului Consultativ al I.S.J., metodist, consilier local în cadrul primăriei Mioveni. A primit distincția GHEORGHE LAZĂR, devenind fiu al Argeșului, iar în 2015 i s-a decernat diploma de excelență în domeniul învățământului.

Coautor de auxiliare didactice: Comunicare în limba română clasele I- IV; Matematică și explorarea mediului, clasele I- II, Matematică cls.III- IV, Matematică distractivă, COMPER, Caiete Tip.
A propus subiecte la concursuri școlare,a publicat articole de specialitate,a urmat cursuri de formare continuă și a participat la Simpzioane și Conferințe județene, naționale și internaționale.