TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mâine începe o nouă viață 978-973-34-1553-4
Mâine începe o nouă viață
Vezi
galerie

Mâine începe o nouă viață

de Virginie Grimaldi

Id: #432349

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La 33 de ani, Iris își cară viața într-o valiză. Theo, 18 ani, are visuri puține, ca să nu se împrăștie peste tot când se fac țăndări. La 74 de ani, Jeanne își privește existența în oglinda retrovizoare. Destinele lor păreau prea diferite pentru a se intersecta vreodată. Când întâmplarea îi aduce pe toți sub același acoperiș, aceste trei ființe lovite de soartă vor trebui să învețe să trăiască împreună. Tânăra misterioasă, băiatul obraznic și doamna discretă se pomenesc, în ciuda voinței lor, într-o conviețuire care le rezervă multe surprize.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Virginie Grimaldi

Traducător: Alexandra Ionel

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-973-34-1553-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x14 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: destin

 

Opinii editoriale

„Este povestea a trei singurătăți ciocnindu-se între ele, în întâlniri neașteptate ce răsună ca niște revelații. Virginie Grimaldi posedă un talent inegalabil de a ne face să trecem de la râs la plâns și de a ne spune povești de viață cu realism și sensibilitate. Însuflețit de scriitură, de umor și mai ales de sinceritatea autoarei, acest minunat text, care abordează fără tabuuri sau clișee precaritatea, izolarea, bătrânețea sau chiar pierderea unei ființe dragi, este o formidabilă lecție de viață. Și da, sigur că plângi citind, râzi. Se încheie cu bine, iar asta ne face bine.”

Le Parisien

„Ca de fiecare dată, Virginie Grimaldi ne captivează de la primele rânduri și ne duce cu ea de-a lungul poveștii printre hohote de râs și lacrimi. O carte cu adevărat feel good!”

Cosmopolitan

„Virginie Grimaldi scrie extraordinar. Știe să manevreze cuvintele de minune. Transmite cu exactitate și realism emoțiile personajelor. Are și mult umor, ceea ce îndulcește întotdeauna subiectele dificile pe care le abordează.”

20Minutes
Virginie Grimaldi
Virginie Grimaldi
Autor

Primele romane ale autoarei Virginie Grimaldi (n. 1977) au fost toate bestseller...

vezi autor