TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trei
Trei
Vezi
galerie

Trei

de Valérie Perrin

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #425465

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Numele meu este Virginie. Astăzi, dintre Nina, Adrien și Etienne, doar Adrien mai vorbește cu mine. Nina mă disprețuiește. În ceea ce-l privește pe Etienne, eu sunt cea care nu-l mai vrea. Cu toate acestea, m-au fascinat încă din copilărie. Nu m-am atașat niciodată de altcineva în afară de cei trei.

 

1986. Adrien, Etienne și Nina s-au cunoscut în clasa a cincea. Se împrietenesc rapid și o promisiune îi unește: să părăsească provincia lor pentru a trăi la Paris și să nu se mai despartă niciodată.

 

2017. O mașină este descoperită pe fundul unui lac din cătunul în care au copilărit. Virginie, o jurnalistă cu un trecut enigmatic, acoperă evenimentul. Încetul cu încetul, ea dezvăluie legăturile extraordinare care îi unesc pe acești trei prieteni din copilărie. Ce au devenit? Care este legătura dintre această epavă și prietenia lor?

 

Valérie Perrin are darul de a surprinde profunzimea neștiută a lucrurilor din viață. Printr-o intrigă emoționantă și implacabilă, ea ne scufundă în inima adolescenței, a timpului care trece și ne desparte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Valérie Perrin

Traducător: Eduard Claudiu Brăileanu

Data apariției: august 2022

Titlu original: Trois

ISBN: 9786063395369

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 703

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: anchetă, moarte, prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Bogdana Bosinceanu Bogdana Bosinceanu

,,Dacă tot am început să vă povestesc depre Valérie Perrin, voi continua tot cu ea. Cel de-al doilea roman al ei pe care l-am citit a fost ultimul apărut, și anume “Trei”. Eram foarte curioasă să văd......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

După succesul uriaș al romanului Apă proaspătă pentru floriValérie Perrin își confirmă talentul de autoare cu Trei, o comoară care trebuie citită cât se poate de curând.

Le Parisien

Cu acest roman de Valérie Perrin, nu trebuie să ezitați. Este o lectură ideală pentru vară! Plăcută, captivantă, misetrioasă și surprinzător de actuală.”

La Presse
Valérie Perrin
Valérie Perrin
Autor

Valérie Perrin s-a născut în 1967 în Remiremont, în Munții Vosgi, Franța. A cres...

vezi autor