TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vara lupilor
Vara lupilor
Vezi
galerie

Vara lupilor

de Hans Rosenfeldt

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #428666

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Două femei. Una, detectiv. Cealaltă, asasin. Dar cine pe cine vânează?
 

Descriere produs

Un lup mort
O vânzare de droguri care a mers prost
O asasină cu abilități ieșite din comun


Hannah Wester, o polițistă între două vârste din îndepărtatul orășel nordic Haparanda, din Suedia, se află pe marginea prăpastiei.

 

Când sunt găsite rămășițe umane în stomacul unui lup mort, Hannah știe că vara aceasta n-o să fie la fel ca oricare alta. Cercetările stabilesc în scurt timp o legătură între aceste rămășițe și o scenă sângeroasă petrecută peste graniță, în Finlanda, între două grupuri de traficanți de droguri. Dar cum a sfârșit victima în pădure, în vecinătatea orașului Haparanda? Și unde au dispărut drogurile și banii?

 

Hannah și colegii ei încearcă absolut totul în căutarea răspunsurilor. Dar ancheta se desfășoară contracronometru, iar ei nu sunt singurii aflați în căutare. Când intră în scenă mașina de ucis rusească pe nume Katia, evenimente neașteptate și înfiorător de brutale încep să se adune. În numai câteva zile, viața orașului este dată peste cap. Nu mai puțin pentru Hannah, care, în sfârșit, este pusă față în față cu trecutul...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hans Rosenfeldt

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: martie 2023

Titlu original: Vargasommar

ISBN: 978-606-33-9806-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: anchetă, moarte

 

Opinii editoriale

Rosenfeldt debutează cu un roman cu acțiune alertă, plasată în nordul îndepărtat al Suediei... Cadrele cinematografice tăiate abrupt și izbucnirile de violență te fac să întorci paginile cu sufletul la gură... Haparanda, descrisă în termeni umani («a crescut atât de repede, încât a început să scârţâie pe la încheieturi»), este un personaj în sine. Acest roman este perfect pentru un serial TV.

Publishers Weekly
Hans Rosenfeldt
Hans Rosenfeldt
Autor

Hans Rosenfeldt este scenarist, prezentator de radio, scriitor și actor născut î...

vezi autor