TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Chiriașa tăcută 978-630-319-123-2
Chiriașa tăcută
Vezi
galerie

Chiriașa tăcută

de Clemence Michallon

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #431014

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aidan Thomas este un familist care muncește din greu și o figură îndrăgită în orășelul în care trăiește. Este genul de om care dă întotdeauna o mână de ajutor și are o vorbă bună pentru fiecare. Însă Aidan are un secret întunecat: este un răpitor și un criminal în serie. Aidan a ucis opt femei și există încă una, candidată la moarte: Rachel, sechestrată într-o magazie.

 

Când soția lui Aidan moare, el și fiica lor de treisprezece ani, Cecilia, sunt obligați să se mute. Aidan nu are de ales decât s-o ia și pe Rachel, prezentându-i-o Ceciliei ca pe „o prietenă de familie” care are nevoie de un loc unde să stea. Știe că, după cinci ani de captivitate, Rachel e prea înspăimântată ca să încerce să evadeze. Iar când Emily, proprietara unui restaurant local, dezvoltă o pasiune pentru arătosul văduv, ajunge periculos de aproape de a descoperi secretul lui Aidan.

 

Povestit din perspectiva lui Rachel, a Ceciliei și a lui Emily, Chiriașa tăcută explorează impactul psihologic al crimelor lui Aidan asupra femeilor din viața lui și legătura dintre acele femei, care le dă puterea de a riposta. În egală măsură un thriller captivant și un studiu abil asupra traumei, supraviețuirii și dinamicii de putere, Chiriașa tăcută este debutul electrizant al unei scriitoare cu un talent remarcabil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Clemence Michallon

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-630-319-123-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: moarte, secret, familie

 

Opinii editoriale

„Clemence Michallon a scris, din prima încercare, o carte clasică. Chiriașa tăcută este un roman de investigație îndrăzneț și complet satisfăcător; de-a dreptul unic; o realizare de mare curaj... Ce om cu mintea întreagă s-ar apuca să scrie o carte la persoana întâi, a doua și a treia? Iar apoi, să aibă și îndemânarea necesară pentru a o duce la bun sfârșit.”

James Patterson

„Un roman de suspans psihologic captivant.”

The Washington Post

„O lectură explozivă, absolut fascinantă.”

Booklist

„Un thriller de debut uimitor.”

Publishers Weekly

„Îndrăzneț și complet satisfăcător.”

James Patterson