TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fiica zeiței lunii (Vol. 1)
Fiica zeiței lunii (Vol. 1)
Vezi
galerie

Fiica zeiței lunii (Vol. 1)

de Sue Lynn Tan

Id: #425717

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman fantasy inspirat de legenda zeiței chineze a lunii, Chang’e, în care o tânără își descoperă curajul, puterea și menirea, în încercarea de a-și salva mama de cel mai puternic nemuritor al tărâmului.

 

Xingyin și-a petrecut întreaga viață pe lună, ascunsă de ochii temutului Împărat Celest, care i-a exilat mama pentru furtul Elixirului Nemuririi. Însă, când magia îi scapă de sub control, tânăra este nevoită să fugă de acasă și să supraviețuiască de una singură în Regatul Celest, un ținut plin de minuni și secrete.

 

Ascunzându-și identitatea, Xingyin se infiltrează în Palatul de Jad și devine tovarășa de studii a prințului Liwei, fiul dușmanului ei de moarte, atrăgând totodată și atenția căpitanului Wenzhi, unul dintre cei mai tineri și mai apreciați războinici ai Regatului Celest. 

 

Antrenamentele și studiile intense o ajută să mânuiască arcul cu o precizie letală și să învețe tainele magiei elementare, dar, pentru a-și elibera mama, Xingyin trebuie să vâneze creaturi legendare, să înfrunte dușmani necruțători și să-și protejeze inima cu orice preț.

 

Iar când o formă interzisă de magie amenință viitorul Regatului Celest, Xingyin va trebui să aleagă între sacrificarea celor dragi și cufundarea tărâmului în haos.

 

Fiica Zeiței Lunii îmbină poveștile pasionale de dragoste și legendele într-o aventură captivantă despre familie, datorie, onoare și speranță.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sue Lynn Tan

Traducător: Bogdan Voiculescu

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: Daughter of the Moon Goddess (The Celestial Kingdom Duology #1)

ISBN: 978-606-9072-94-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 544

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: curaj, iubire, magie, mitologie, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Sue Lynn Tan debutează cu o poveste uluitoare, care va transporta cititorii până la lună și înapoi. Nu-mi amintesc ultima dată când o carte m-a surprins și m-a încântat atât de mult! Un roman minunant, de la început până la sfârșit. L-am adorat!

Stephanie Garber, autoarea seriei „Caraval”

Acest debut strălucitor, greu de lăsat din mână, ne transportă fără efort pe tărâmurile celeste ale legendelor chineze. Tan plăsmuiește cu măiestrie sclipirile romantice, dar periculoase, ale acestei lumi nemuritoare, fără a pierde nicio clipă din vedere firul luminos și uman al poveștii.

Shelley Parker-Chan, autoarea romanului „She Who Became the Sun”

O bijuterie de roman, somptuos și fermecător.

S.A. Chakraborty, autoarea „Trilogia Daevabadului”

O aventură captivantă inspirată de legenda lui Chang’e, Fiica Zeiței Lunii relatează încercările neîndurătoare pe care le înfruntă o tânără în numele familiei, loialității și al dragostei. Pregătiți-vă să fiți vrăjiți de această poveste absolut magică!

Genevieve Gornichec, autoarea romanului „The Witch’s Heart”

Debutul uluitor și luminos al lui Tan este o frumoasă reinterpretare a unui basm clasic chinez.

Booklist

O operă literară fantasy care-ți taie răsuflarea atât prin frumusețea, cât și prin suspansul ei.

BookPage

Debutul remarcabil al lui Tan îi introduce pe cititori într-o lume incredibilă, care îi va încânta pe iubitorii de romane fantasy și le va stârni entuziasmul pentru continuare.

Publishers Weekly

„Un debut strălucitor despre înfruntarea disperării cu dragoste, sacrificiu și speranță. În centrul romanului se regăsește o protagonistă imperfectă, dar curajoasă – încercați numai să nu vă lăsați fermecați de cartea aceasta magică!”

Ava Reid, autoarea romanului The Wolf and the Woodsman

„O operă absolut minunată și captivantă! Fiica Zeiței Lunii preface o legendă chineză îndrăgită într-o poveste fantasy romantică urzită cu măiestrie. Abia aștept continuarea!”

Elizabeth Lim, autoarea seriilor Sânge de stele și Șase cocori stacojii

„O poveste fantasy romantică transpusă într-o lume minuțios detaliată, inspirată din mitologia chineză. Mi-a plăcut la nebunie!”

Zen Cho, autoarea romanului Black Water Sister

„Fiica Zeiței Lunii te poartă în zbor în Regatul Celest, îți prezintă monștri atât în sens propriu, cât și în sens figurat, și îți umple visele cu dragoni.”

Andrea Stewart, autoarea romanului The Bone Shard Daughter
Sue Lynn Tan
Sue Lynn Tan
Autor

Sue Lynn Tan scrie romane fantasy, inspirate de miturile și legendele de care s-...

vezi autor