TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Saint
Saint
Vezi
galerie

Saint

de Adrienne Young

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #430053

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman prequel din seria Fable


În copilărie, Elias a învățat pe propria piele ce se întâmplă când nu ții cont de legende. La nouă ani de la moartea tatălui său, a devenit un tânăr cu un respect profund pentru marea sacră și veșnic schimbătoare. Pe măsură ce poveștile despre fiul pescarului care a reușit să scape cu viață din cea mai violentă furtună dezlănțuită vreodată pe mare se răspândesc din port în port, devotamentul lui față de mituri și superstiții îi dobândește reputația de cel mai norocos ticălos care a navigat prin Strâmtori.


Iar acum ar putea să obțină în câteva zile tot ce a visat vreodată tatăl lui pentru el: o corabie proprie, un echipaj și o licență care îl recunoaște drept unul dintre primii comercianți născuți în Strâmtori. Dar când Elias întâlnește o fată din Marea Nenumită – un dragor cu multe secrete – convingerile îi vor fi puse la îndoială. Cu cât este mai atras de ea, cu atât se îndepărtează mai mult de lucrurile pentru care a muncit din greu în ultimii ani.

 

Periculos de aproape să-și repete greșelile, deși a văzut cu ochii lui cât de necruțătoare și răzbunătoare poate fi marea geloasă, Elias va trebui să aleagă între dragostea fetei care le-ar putea schimba complet lumea și superstițiile sacre care i-au câștigat noul nume, cel aflat pe buzele tuturor: Saint.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrienne Young

Traducător: Maria Magdalena Costea

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Saint (The World of the Narrows #0.5)

ISBN: 978-630-6525-23-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: magie, mitologie, secret

 

Opinii editoriale

O aventură îndrăzneață și captivantă, completată din belșug cu romantism.

Booklist

Un stil complex și poetic, care evidențiază perfect punctele forte, slăbiciunile și credințele celor două personaje principale. Romanul îi are în prim-plan pe părinții lui Fable, protagonista seriei, și îmbină povestea lor de dragoste cu elemente de worldbuilding care dezvoltă lumea cunoscută de cititori drept Strâmtorile. O carte fascinantă!

Kirkus
Adrienne Young
Adrienne Young
Autor

Adrienne Young este o gurmandă cu o dragoste profundă pentrude istorie și călăto...

vezi autor