TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Moștenitorul furat (Vol. 1) 978-630-6525-11-9
Moștenitorul furat (Vol. 1)
Vezi
galerie

Moștenitorul furat (Vol. 1)

de Holly Black

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #427759

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Primul volum din seria „Moștenitorul furat”
 

Descriere produs

O regină fugară. Un prinț neinteresat de coroană. Și o misiune care îi poate distruge pe amândoi.


Au trecut opt ani de la Lupta cu Șarpele. Dar în nordul îndepărtat, Lady Nore din Curtea Dinților a revendicat Citadela Acului de Gheață. Acolo, ea folosește o relicvă străveche pentru a crea monștri din bețe și zăpadă care îi vor îndeplini poruncile și o vor ajuta să se răzbune.

 

Suren, copila-regină a Curții Dinților și singura persoană care o poate supune pe Lady Nore, a fugit în lumea muritorilor, unde trăiește în sălbăticie, în pădure.

 

Convinsă că a fost uitată, Suren este luată prin surprindere când Bogdana, cotoroanța-furtunii, o vânează pe străzile întunecate, dar este salvată de nimeni altul decât de Prințul Oak, moștenitorul Regatului Elfhame, băiatul pe care este supărată de atâta amar de vreme și cel căruia i-a fost promisă cândva în căsătorie.

 

La vârsta de șaptesprezece ani, Oak este fermecător, galant și frumos. Și un manipulator. Prințul se află într-o misiune care îl va purta în nord și vrea ca Suren să-l ajute. Dar dacă ea va fi de acord, va trebui să-și protejeze inima de un băiat pe care l-a cunoscut odată și de un prinț în care nu poate avea încredere, precum și să se confrunte cu toate ororile pe care credea că le-a lăsat în urmă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Holly Black

Traducător: Loredana Voicilă

Data apariției: ianuarie 2023

Titlu original: The Stolen Heir (The Stolen Heir Duology #1)

ISBN: 978-630-6525-11-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură, curaj, iubire, magie

 

Opinii editoriale

Pasajele fermecătoare care îți taie respirația, personajele secundare extrem de bine conturate și eroina seducătoare îmbogățesc intriga inteligentă și complexă, care crește în intensitate și ajunge la o întorsătură de situație în actul al treilea care vă va lăsa cu gura căscată.

Publishers Weekly

Jude, care se confruntă cu o lume pe care o iubește și o urăște deopotrivă și care alege să obțină putere și siguranță în loc să rămână o persoană cu inima curată, este o naratoare captivantă. Indiferent ce urmărește cititorul – o acțiune care să-l țină cu inima strânsă, o poveste de dragoste fatală, trădări, complexitate morală – povestea de față este o aventură pe cinste.

Booklist

Încă o lectură uluitoare, profund antrenantă și pe deplin captivantă de la Holly Black, care-și merită locul pe toate rafturile de cărți YA.

School Library Journal

Una dintre cele mai romantice și incredibil de frumoase cărți pe care le-am citit în ultima vreme. Nu doar că am întors paginile, ci am trăit în ele.

Jennifer Niven, autoarea romanului „Toate acele locuri minunate”
Holly Black
Holly Black
Autor

Holly Black este autoarea a peste 30 de cărți fantasy pentru copii și adolescenț...

vezi autor