TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zi de zi erou
Vezi
galerie

Zi de zi erou

de Robin Sharma

Id: #426337

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Manifestul
 

Descriere produs

Zi de zi erou. Manifestul/ The Everyday Hero Manifesto de Robin Sharma este o carte despre eroul din tine. Este o carte care te va ajuta să te dezvolți, să te vindeci și să evoluezi spiritual, fiind pe deplin conștient de faptul că eroi nu sunt doar marile personalități ale lumii precum Nelson Mandela, Harriet Tubman, Mahatma Gandhi, Florence Nightingale sau Oskar Schindler, eroi suntem fiecare dintre noi într-o anumită măsură atunci când ne ghidăm după principii sănătoase de viață. Cartea de față îți va furniza în acest sens o serie de povești și lecții de viață care te vor inspira să trăiești după alte coordonate, bucurându-te mai mult și suferind mai puțin. „Zi de zi erou. Manifestul”, este, cu alte cuvinte, o carte excelentă pentru toți cei care își doresc să se reinventeze sau să abordeze viața într-o manieră diferită de cea în care au făcut-o până acum. 

 

„Noi am devenit o nație prea ușor de rănit, teribil de delicată și mult prea slăbită. Am devenit o societate de nemulțumiți, mofturoși și hedoniști, care caută peste tot și încontinuu doar confort, plăcere și lux.„ (Robin Sharma, „Zi de zi erou. Manifestul”)

 

Ideea cărții a fost inspirată de însăși povestea de viață a lui Robin Sharma, care, la începutul carierei sale, deși era un avocat de succes, deși câștiga bine și întrunea teoretic toate condițiile pentru a se considera un om de succes, se simțea gol pe dinăuntru, nesatisfăcut din punct de vedere creativ și nu mai reușea să se regăsească. Prin urmare, a început o campanie de dezvoltare personală amplă, de vindecare emoțională profundă și de progres spiritual intens. Campania a dat rezultatele scontate în cazul lui, de aceea, Sharma este absolut convins de faptul că oricine este capabil să facă schimbări radicale în viața sa pentru a trăi așa cum își dorește cu adevărat. 

 

Povestea bestsellerului internațional Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul – o minunată carte-fabulă despre cum să treci de la o viață trăită pe jumătate, la una trăită cu curaj, în care orice este posibil – este un exemplu convingător în acest sens. Autorul povestește astfel cum a fost respinsă cartea în nenumărate rânduri de numeroase edituri și cum și-a întărit astfel convingerea că: Obstacolele nu sunt decât felul în care viața te testează cât de mult dorești să-ți împlinești visurile…

 

Sfatul pe care îl vei extrage din această poveste a schimbat numeroase vieți și ar putea să-ți schimbe și ție viața: 

„Te rog să sapi la rădăcina fricilor care te țin încătușat, să explorezi limitele care te constrâng și să devii conștient de toate lucrurile care te-au rănit în trecut și care acum te opresc  ̶  și să te ridici deasupra lor.”


Volumul „Zi de zi erou. Manifestul” este alcătuit din 101 eseuri motivaționale care abordează subiecte foarte variate, precum: cum poți face trecerea de la statutul de victimă la cel de erou; sfaturi demne de urmat de la cei mai buni mentori; o lecție prețioasă de viață de la un banal vânzător de castane; principiul IPOP pentru pozitivitate accelerată; pericolele mediocrității și importanța încrederii în sine; lecțiile pe care ni le poate preda o traumă; factorii care ne împiedică să atingem excelența; productivitatea; tehnica lui Misty Copeland de construire a încrederii de sine; cum să îți transformi frica în combustibil și slăbiciunile în valoare; cât de important este să înțelegi faptul că deși ești diferit de ceilalți ești la fel de valoros ca oricare dintre ei; cum să ucizi ceea ce iubești atunci când vine vorba de creație; cât de multe uităm să simțim atunci când suntem blocați în propriile noastre gânduri; povestea omului care a clipit de două sute de mii de ori pentru a scrie o carte (The Diving Bell and the Butterfly / Scafandrul și fluturele), după ce a suferit un accident vascular cerebral major care l-a lăsat complet paralizat, cu excepția unei pleoape; cele mai bune modalități de a-ți îmbunătăți autodisciplina și abilitatea de a fi consecvent; cum lucrează eminențele; cum să devii un comunicator fantastic; cum să atingi culmile succesului; cum să le închizi gura celor care te invidiază; care sunt lucrurile pe care ți le dorești cel mai mult în viață și un mic imbold pentru a nu mai amâna să te bucuri de ele.

 

Cartea de față te va ajuta să îți schimbi percepția asupra lucrurilor și a oamenilor din jurul tău, dar și să accepți mai ușor acele părți imperfecte ale vieții tale care nu trebuie să te împiedice să ai o viață măreață.  

 

În urma acestei călătorii literare, care te va determina să meditezi la adâncurile cele mai profunde ale ființei tale, vei extrage câteva lecții prețioase de viață de la personalități precum: legenda jazzului mondial Miles David, Niki Lauda (fost campion mondial de Formula 1), Bluzz Aldrin (unul dintre astronauții de pe Apollo 11, care a făcut parte din primul echipaj care a ajuns pe Lună), cântăreața Sinead O’Connor,  Desmond Tutu (unul dintre cei mai mari lideri, filantropi și revoluționari din istorie), Benjamin Franklin, etc.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Robin Sharma

Traducător: Cătălina Pătrașcu

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: The Everyday Hero Manifesto

ISBN: 978-630-303-003-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Robin Sharma
Robin Sharma
Autor

Robin S. Sharma este un scriitor, speaker motivațional și coach de talie mondial...

vezi autor