TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Leadershipul înseamnă limbaj. Puterea ascunsă a ceea ce spui - și a ceea ce nu spui
Vezi
galerie

Leadershipul înseamnă limbaj. Puterea ascunsă a ceea ce spui - și a ceea ce nu spui

de L. David Marquet

Id: #423697

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Leadershipul înseamnă limbaj: Puterea ascunsă a ceea ce spui – și a ceea ce nu spui / Leadership Is Language: The Hidden Power of What You Say and What You Don't de David Marquet te va convinge că leadershipul înseamnă limbaj și îți prezintă șase noi scheme de leadership, cu ajutorul cărora vei dobândi o nouă abordare a leadershipului. Vei înțelege astfel că organizațiile trebuie să devină conștiente de faptul că limbajul ne influențează comportamentul și că liderii trebuie să adopte un nou limbaj care să ne facă pe toți să ne simțim mai în siguranță și să lucrăm mai eficient. Aplicând noul manual de leadership, organizația ta va deveni una în care oamenii vor vorbi când vor identifica probleme și vor contribui activ la identificarea și aplicarea soluțiilor.

Ce se află la originea marilor dezastre? De ce se întâmplă tragedii maritime și aviatice? De ce apar situații penibile precum cea de la Gala Premiilor Oscar din 2017 când s-a anunțat greșit câștigătorul premiului pentru Cel mai bun film al anului? De ce eșuăm în relația cu copiii noștri? De ce s-a prăbușit naveta spațială Challenger după doar 74 de secunde de zbor?  De ce se prăbușesc marile companii?

David Marquet este de părere că există un singur răspuns pentru toate situațiile enumerate mai sus, ca și pentru multe altele: comunicarea defectuoasă. Așadar, dacă ești lider și îți dorești să comunici mai bine în cadrul organizației tale, un prim pas în acest sens poate fi chiar lectura cărții de față. Studiile de caz foarte atent alese, instrumentele practice ușor de aplicat și expertiza liderului care îți vorbește -  David Marquet –, toate la un loc, recomandă această carte ca fiind o resursă de încredere în acest sens.

extinde
 

Detalii produs

Autor: L. David Marquet

Data apariției: iunie 2022

Titlu original: Leadership Is Language: The Hidden Power of What You Say and What You Don't

ISBN: 978-606-913-910-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: emoții, succes