TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gate C30 - O poveste despre adevărata fericire și împlinire
Vezi
galerie

Gate C30 - O poveste despre adevărata fericire și împlinire

de Matthew Mockridge

Id: #375557

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Gate C30 – O poveste despre adevărata fericire și împlinire este inspirată din evenimente reale și ne prezintă aventura vieții lui Jason Cooper, omul care credea că are toate realizările în viață: succes, bani și o familie minunată.

 

Fiecare viață are pregătită o călătorie importantă, plină de sens, pe care orice ființă umană trebuie să o urmeze dacă dorește să ajungă în lumea în care stau ascunse cele mai mari visuri și acolo unde inima e cea mai fericită. Din păcate, puțini fac vreodată primul pas și adesea își trăiesc întreaga viață în nemulțumire și tristețe.

 

Jason Cooper este un om foarte ocupat, conduce afaceri pe toate continentele lumii și zboară des cu avionul. Fiind condus și intoxicat de propriul succes, el trece cu vederea faptul că se află pe cel mai rapid traseu spre a se pierde pe sine. Un zbor întârziat care amenința să-i distrugă cea mai profitabilă afacere și, odată cu aceasta, cariera sa se va dovedi a fi cea mai mare oportunitate din viața sa: în cele șapte ore petrecute la Gate C30, în aeroportul din Istanbul, întâlnește șapte persoane foarte diferite. Treptat, acestea îi deschid ochii cu privire la ceea ce este cu adevărat important în viață.

 

Jason a fost norocos să experimenteze o călătorie de neuitat care l-a condus la secrete incredibil de valoroase. Acestea i-au schimbat viața pentru totdeauna.

 

În paginile acestei cărți vă va dezvălui tot ceea ce a învățat în această aventură, astfel încât și voi să puteți găsi adevărata fericire și împlinire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Matthew Mockridge

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 978-606-048-341-0

EAN-13: 5948495005108

Copertă: Paperback

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: aventură

Editura: Creative Publishing

Matthew Mockridge
Matthew Mockridge
Autor

Matthew Mockridge a studiat afaceri internaționale și management în SUA. Ca des...

vezi autor