TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Triggeri AI-MAG-TRIGGE-18-N-001
Triggeri
Vezi
galerie

Triggeri

de Marshall Goldsmith

Id: #261497

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Există 2 adevăruri imuabile pe care Marshall Goldsmith, autorul volumului Triggeri ni le împărtășește încă de la începutul cărții:

Adevărul nr. 1: Este greu să realizezi o schimbare semnificativă a comportamentului.

Adevărul nr. 2: Nimeni nu ne poate face să ne schimbăm, decât dacă vrem cu adevărat.

 

Un trigger comportamental este orice stimul care are impact asupra comportamentului nostru. Iar mediul înconjurător este plin de triggeri care ne condiționează comportamentul, determinându-ne să fim mai răi, mai delăsători, mai cruzi, mai furioși, mai violenți decât știm noi că suntem.

Felul în care credem noi că suntem este de cele mai multe ori diferit de percepția pe care o au ceilalți în ceea ce ne privește. Și asta pentru că acțiunile noastre repetate față de cei din jur dau măsura exactă a felului nostru de a fi.

Uneori, conștienți de această diferență, ne propunem să fim mai buni, mai calmi, mai calzi, mai atenți, chiar mai fericiți. Dar de cele mai multe ori, deși știm exact ce să facem pentru a ajunge acolo, nu suntem în măsură să ne schimbăm comportamentul.

Și asta pentru că există un set de convingeri interioare care ne sabotează schimbarea de durată, anulând posibilitatea ca aceasta să aibă loc. Folosim aceste convingeri ca pe niște principii în care credem cu tărie pentru a justifica lipsa de acțiune, iar apoi pentru a scăpa de rezultat

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marshall Goldsmith

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-913-371-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Marshall Goldsmith
Marshall Goldsmith
Autor

Marshall Goldsmith este unul dintre cei mai influenţi gânditori contemporani din...

vezi autor