TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zonele tale eronate: Învață cum să-ți controlezi gândurile și emoțiile, ca să-ți clădești liber destinul HU-WWD-ZONETE-04-P-001
Vezi
galerie

Zonele tale eronate: Învață cum să-ți controlezi gândurile și emoțiile, ca să-ți clădești liber destinul

de Dr. Wayne W. Dyer

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Act și Politon

Id: #200488

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Zonele tale eronate: Învață cum să-ți controlezi gândurile și emoțiile, ca să-ți clădești liber destinul / Your Erroneous Zones: Step-by-Step Advice for Escaping the Trap of Negative Thinking and Taking Control of Your Life de Wayne Dyer este volumul în care autorul își folosește experiența acumulată ca psihoterapeut pentru a te ajuta să îți înfrunți și să îți depășești comportamentele distructive (zonele tale eronate) astfel încât să preiei controlul asupra propriei tale vieți. Dar „Zonele tale eronate” este în egală măsură o carte despre cum să trăiești eficient, fără a-ți consuma inutil energia, și mai presus de toate, este o carte despre cum să fii mai fericit și mai mulțumit de viața ta, scăpând odată pentru totdeauna de acele comportamente care îți pun piedică în calea evoluției.

„Zonele tale eronate” a văzut lumina tiparului la date de 1 august 1976. Între timp, a devenit una dintre cele mai bine vândute cărți din toate timpurile, cu aproximativ 35 de milioane de exemplare vândute. Cartea a figurat timp de 64 de săptămâni pe lista bestsellerurilor New York Times (până pe 13 noiembrie 1977), atingând apogeul succesului pe 8 mai 1977, când a ajuns pe locul I al acestui top. 

Cum se explică succesul ei răsunător? Explicația este destul de simplă, dacă ne gândim că această carte este despre fiecare dintre noi și despre defectele pe care le avem. Însă, așa cum era de așteptat de la un psihoterapeut, autorul nu se preocupă în principal de ceea ce este greșit în purtarea noastră de zi de zi, ci mai cu seamă de oferirea de soluții pentru a corecta aceste defecte, astfel încât traiul nostru să devină ceea ce ar trebui să fie cu adevărat: o sărbătoare pe care să o celebrăm în fiecare zi și nu un chin continuu.

Așadar, scopul parcurgerii acestei cărți nu ar trebui să fie doar acela de a-ți satisface  curiozitatea și pasiunea pentru citit, ci eliberarea din zonele tale eronate, pentru a ajunge astfel să te bucuri pentru totdeauna de viața pe care ți-o dorești!

Fiecare capitol al cărții este conceput ca o ședință de consiliere psihologică și include: explorarea dificultății și a contextelor în care comportamentul distructiv iese la iveală, analiza comportamentului autodistructiv, înțelegerea profundă a cauzelor sale și strategiile concrete pentru eliminarea ariei problematice.
Astfel, cele două teme principale ale cărții de față sunt:
• capacitatea de a face alegeri cu privire la propriile emoții.
• preluarea controlului asupra momentelor pe care le trăiești în prezent.
Dar până a trece la dezbaterea propriu zisă a acestor teme, autorul îți prezintă un set de 25 de întrebări cu ajutorul cărora îți vei da seama care este capacitatea ta în momentul de față de a alege fericirea și împlinirea. Aceste întrebări te vor face să te gândești la lucruri pe care poate că le-ai trecut cu vederea până acum, precum: De ce ești nefericit? Din cauza ta sau a celor din jurul tău? De ce nu ai încredere în tine? Pentru că cei din jur cred că tu nu ești îndeajuns de bun sau pentru că tu crezi asta? De ce ai nevoie de aprobarea celor din jur pentru tot ce faci, ce gândești, ce decizi? E din vina ta sau poate că tu ești doar victima acestui comportament indus tocmai de cei care ar fi trebuit să sădească în tine semințele încrederii?
Te invit să găsești un răspuns la fiecare dintre aceste întrebări, dar și la multe altele, pe parcursul acestei cărți, care poate fi de ajutor oricărui individ, oricât de echilibrat și de cumpătat s-ar considera.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Wayne W. Dyer

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786069138397

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Dr. Wayne W. Dyer
Dr. Wayne W. Dyer
Autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scrii...

vezi autor