TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Caroline Project
Caroline Project
Vezi
galerie

Caroline Project

de Marcel Luca

Titlu apărut în colecția Insolit la Eurostampa

Id: #429959

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Se impun totuşi observaţiei câteva trăsături distincte, precum vigoarea şi aplombul mişcării epice, siguranța tehnicii narative, o „mână” sigură, bine exersată în abordarea temelor şi motivelor s.f. consacrate, cărora știe să le imprime un timbru insolit, personal, coerenţa semantică şi decizia afirmării răspicate a unui „mesaj”.”


Cornel Robu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marcel Luca

Data apariției: iunie 2015

ISBN: 978-606-32-0143-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 247

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Eurostampa

 

Opinii editoriale

„Marcel Luca a fost una din cele mai luminoase figuri ale s.f.-ului timişorean și românesc. Volumul lui de proză s.f. TACTICĂ ȘI STRATEGIE (Ed. Marineasa, 1998), ca și volumele de eseuri sau stihuri în grai bănăţean, configurează portretul unui scriitor cu mare grijă pentru limba română, cu un stil propriu, plin de originalitate, cu o epică viguroasă şi convingătoare.”

Cornel Secu

„Prozele lui Marcel Luca sunt dintre cele mai pure, şlefuite cu multă migală, până ce capătă o strălucire aparte. Este vorba de proze unitare, bine închegate, lipsite de înflorituri stilistice sau prețiozități, proze viguroase deci, păstrând însă un sound emoțional, discret, dar întotdeauna prezent.”

Lucian-Vasile Szabo