TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prințese necuviincioase RA-LRM-PRINEN-19-N-001
Prințese necuviincioase
Vezi
galerie

Prințese necuviincioase

de Linda Rodríguez McRobbie

Titlu apărut în colecția Rao istorie la RAO

Id: #262770

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Crezi că știi totul despre prințese? Ai citit poveștile fraților Grimm, te-ai uitat la desenele animate Disney și te-ai bucurat când ai aflat că au trăit fericite până la adânci bătrâneți? Viețile adevăratelor prințese nu seamănă însă cu nimic din toate acestea.
Desigur, multe dintre ele au fost grațioase și binevoitoare cu supușii, dar la fel de multe au fost nemiloase în dorința lor de putere și toate au ținut ascunse de ochii lumii secrete murdare. Prințesa Stephanie von Hohenlohe a fost o spioană nazistă. Elisabeta, împărăteasa Austriei, dormea cu o mască de față făcută din carne crudă de vițel.
Prințesa Olga din Kiev a ucis mii de bărbați, iar prințesa Rani Lakshmibai conducea soldații pe câmpul de luptă ținându-și copilul legat de ea. Prințese necuviincioase conține minibiografii ale tuturor acestor prințese și ale multor altora.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Linda Rodríguez McRobbie

Data apariției: iunie 2019

ISBN: 9786060062127

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 321

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Între 25 noiembrie (Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii) şi 10 decembrie (Ziua drepturilor omului) se desfăşoară, la nivel mondial, campania celor 16 zile de activism împo......“

citește mai mult