TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Războiul de agresiune pe scară largă în Ucraina, în plin secol 21 (Vol. 4)
Războiul de agresiune pe scară largă în Ucraina, în plin secol 21 (Vol. 4)
Vezi
galerie

Războiul de agresiune pe scară largă în Ucraina, în plin secol 21 (Vol. 4)

de Iulian Chifu

Id: #428726

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Războiul de agresiune pe scară largă în Ucraina, în plin secol 21 este cel de-al patrulea volum al tetralogiei Reconfigurarea securității și a Relațiilor Internaționale în Secolul 21. Este un volum revelator pentru că, după analiza actorilor, relațiilor și politicii de putere, a tipologiilor și generațiilor succesive de amenințări și conflicte, după trecerea în revistă a scenariilor prospective, probează că întregul eșafodaj teoretic folosit a dus către o analiză care a fost corectă.


Premiza și teza primelor trei volume a fost că tranziția de la bipolarism s-a încheiat și că situația de incertitudine, turbulență și crize pe care o traversăm va dura o generație. Mai exact că tranziția post-Război Rece nu s-a făcut de la o stare de stabilitate la o altă formulă stabilă, ci la una de turbulență, care va dura.


Succesul înregistrat de primele trei volume ale tetralogiei Reconfigurarea securității și a Relațiilor Internaționale în Secolul 21justifică pe deplin interesul acordat celui de-al patrulea volum, așteptat cu interes de publicul de specialitate, în contextul în care lucrarea tratează o problemă extrem de complexă: războiul de agresiune asupra Ucrainei, cauzele, perspectivele și predicții ale modului în care acest conflict s-ar putea încheia.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Iulian Chifu

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9786060068358

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 672

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: conflict, război, societate