TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Păpușa de porțelan 978-630-319-124-9
Păpușa de porțelan
Vezi
galerie

Păpușa de porțelan

de Kristen Loesch

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #431477

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Odată, demult, într-un regat îndepărtat... ... o fetiță trăia fericită la Moscova, împreună cu familia ei: sora, tatăl și mama ei, o femeie cu multe excentricități, căreia îi plăcea să istorisească povești și să colecționeze păpuși de porțelan. Într-o noapte de vară însă, totul s-a schimbat, iar din întreaga familie nu au rămas decât fetița și mama ei.

 

Zece ani mai târziu, Rosie studiază la Oxford, are un nume englezesc, un logodnic iubitor și tandru și un viitor promițător, dar tot ceea ce își dorește e să înțeleagă – și să îngroape – trecutul. După moartea mamei sale, Rosie revine în Rusia, unde descoperă o răvășitoare istorie de familie, ce începe cu Revoluția Rusă din 1917, trece prin Blocada Leningradului, epurările lui Stalin și se continuă și dincolo de perioadele respective. În centrul acestei tulburătoare saga, se află Tonia, o tânără nobilă, frumoasă ca o păpușă de porțelan. Faptele ei – precum și iubirea ei pentru un revoluționar idealist – creează o poveste ale cărei ecouri vor răsuna de-a lungul întregului secol.



Alte titluri pentru KristenLoesch (autor):
Pachet Blue Moon (2022) ,


Alte titluri pentru MădălinaVoicu (traducator):
Mika în viața reală (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Kristen Loesch

Traducător: Mădălina Voicu

Data apariției: august 2023

ISBN: 978-630-319-124-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, iubire, moarte, trădare, familie

 

Opinii editoriale

„Scris în stilul marelui roman rusesc... Păpușa de porțelan este un adevărat triumf, deopotrivă dinamic și antrenant... Până la sfârșit, nimeni nu este cu desăvârșire inocent și nimeni nu iese nevătămat din această poveste de dragoste plină de trădări și de consecințele profunde ale geloziilor intime, în vremuri de mari tulburări populare.

MELISSA FU

„O Casă a spiritelor în stil rusesc și un labirint de mistere și amintiri...un debut magistral.”

ELLEN ALPSTEN, autoarea bestsellerului Țarina