TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Șah-mat, cu dragoste 978-630-319-338-0
Șah-mat, cu dragoste
Vezi
galerie

Șah-mat, cu dragoste

de Ali Hazelwood

Titlu apărut în colecția New Moon la Litera

Id: #431889

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mallory Greenleaf a terminat cu șahul. Fiecare mutare contează în zilele noastre; după ce acest sport a dus la distrugerea familiei sale cu patru ani în urmă, Mallory se concentrează asupra mamei și surorilor sale și asupra slujbei fără perspective care îi permite să își întrețină familia. Asta până când acceptă fără tragere de inimă să joace într-un ultim turneu caritabil și, fără să știe prea bine cum, îl învinge pe celebrul Nolan Sawyer, actualul campion mondial și băiat rău al șahului.

 

Înfrângerea lui Nolan în fața unei necunoscute șochează pe toată lumea. Ce este și mai derutant? Dorința lui de a o înfrunta pe Mallory. Ce fel de strategie aplică Nolan? Cea mai inteligentă mișcare pentru Mallory ar fi să plece. Pentru ea, jocul s-a terminat. Dar victoria îi deschide ușa către premiile în bani de care are atâta nevoie și, în ciuda a tot ce se întâmplă, nu se poate abține să nu se simtă atrasă de enigmaticul strateg....

 

Pe măsură ce urcă în clasament, Mallory se luptă să-și țină familia în siguranță, departe de jocul care a distrus-o de la bun început. Și în vreme ce dragostea ei pentru sportul pe care a vrut cu disperare să-l urască începe să se reaprindă, Mallory își dă seama rapid că jocurile nu sunt doar pe tablă, că lumina reflectoarelor este mai strălucitoare decât și-a imaginat, iar competiția poate fi feroce.

 

Dar și atât de atractivă... și inteligentă... și exasperantă...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ali Hazelwood

Traducător: Elena Arhire

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-630-319-338-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, familie

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Ali Hazelwood ne prezintă în "Șah-mat, cu dragoste" o poveste care combină măiestria șahului cu complexitatea relațiilor umane, într-o intrigă ce captivă de la prima pagină. Protagonista, Mallory Gree......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Ali Hazelwood este regina comediilor romantice spumoase, iar Șah-mat, cu dragoste este cea mai reușită carte a ei de până acum.”

ALEX ASTER, autoare de bestsellere New York Times

„Șah-mat, cu dragoste mi-a furat inima de la prima pagină – este în același timp poveste de dragoste romantică, studiu de caracter provocatoare și o privire fascinantă în lumea șahului. N-am putut s-o las din mână!”

RACHEL LYNN SOLOMON
Ali Hazelwood
Ali Hazelwood
Autor

Ali Hazelwood este o autoare multiplu publicată originară din Italia și a locuit...

vezi autor