TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cercetând misterele vieții
Cercetând misterele vieții
Vezi
galerie

Cercetând misterele vieții

de Ionuț-Leonard Corbeanu

Id: #428347

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru că ne-am dorit cu sinceritate să descifrăm misterele vieții în manifestarea sa, am dat curs nevoii de a înțelege cauzele și fenomenele existenței.


Prin ceea ce am descoperit, încercăm să naștem în inima și în mintea celui care va parcurge rândurile noastre un interes cu privire la căutarea unei revalorizări a modului în care existența este percepută, trăită și asimilată sub forma cunoașterii.


O trăire a căii de mijloc a condus, în cele din urmă, la apariția acestei cărți. O carte care își propune să ofere o altă înțelegere cu privire la existență, prin scoaterea în evidență a influențelor care determină apariția noastră în lume, dar și a modului în care se formează sistemul psiho-comportamental.


Esența schimbării colective constă în schimbarea individuală! Transformarea particulară poate determina efecte pozitive în cadrul grupurilor sociale, revalorizând întreaga conduită colectivă.


Împreună se poate ajunge la o reală schimbare a sistemului social, dacă fiecare va începe să își supună propria viață unei adevărate revoluții interioare care să implice o transformare totală a ceea ce este prin schimbarea modului de a gândi, simți și acționa.

 

Perseverența învinge!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ionuț-Leonard Corbeanu

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9786303120348

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 322

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: curiozitate, secret