TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să creștem oameni buni 9789733415459
Cum să creștem oameni buni
Vezi
galerie

Cum să creștem oameni buni

de Hunter Clarke-Fields

Titlu apărut în colecția Educație cu blândețe la Univers

Id: #432217

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să creștem oameni buni este pentru fiecare părinte care vrea să iasă din cercul vicios al parentingului tradițional, pentru că oferă multe sfaturi la obiect, bine detaliate, cu exerciții practice, despre cum putem rezolva cu răbdare și într-un timp scurt situații complexe.

 

Cum să creștem oameni buni este pentru fiecare părinte care vrea să iasă din cercul vicios al parentingului tradițional, pentru că oferă multe sfaturi la obiect, bine detaliate, cu exerciții practice, despre cum putem rezolva cu răbdare și într-un timp scurt situații complexe.

 

Autoarea oferă multe strategii de mindfulness foarte puternice, cu care veți reuși să vă reduceți răspunsul la stres, pentru a sta în fața copilului calm, curios, ferm și eficient. Pe parcursul cărții veți călători în trecut, pentru a înțelege de unde vin mai exact mecanismele parentingului reactiv, cu voci ridicate și pedepse care de care mai inutile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hunter Clarke-Fields

Traducător: Raluca Conțiu

Data apariției: august 2023

ISBN: 9789733415459

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: curaj, încredere, familie

 

Opinii editoriale

„Partea extraordinară în acest proces de educare prezentă, blândă, este că în timpul și în urma lui vom avea viitori adulți respectuoși, atenți, capabili să gestioneze un conflict cu eleganță și rezultate bune pentru toți cei implicați.”

Ioana Chicet-Macoveiciuc, coordonatoarea colecției