TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O poveste cam ciudată și alte două povestiri
O poveste cam ciudată și alte două povestiri
Vezi
galerie

O poveste cam ciudată și alte două povestiri

de Horaţiu Mălăele

Id: #421073

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Drama personajelor lui Horațiu Mălăele se naște la intersecția dintre real și fantastic. Prin puterea imaginației sale prodigioase, autorul celor 3 povestiri transformă o boală misterioasă, o gară uitată de vreme și o bucată de tencuială însângerată în simboluri care îți rămân multă vreme în minte. În proza sa, nu există semnificații exacte, doar o infinitate de posibilități și interpretări. Eroii solitari conturați de Mălăele sunt prizonierii unei lumi în care domnește ambiguitatea, dezvăluindu-și secretele treptat, la fiecare nouă lectură. Artistul creează o adevărată bijuterie literară, concentrând un întreg univers plin de mister într-un volum de buzunar.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Horaţiu Mălăele

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786069748794

Copertă: Paperback

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

 

Opinii editoriale

Scriitorul Mălăele trebuie recuperat, smuls din sala cu aplauze și îmbrâncit în brațele literaturii, acolo unde talentul lui strălucește cel puțin la fel de tare.

Doru Bucșu

Desenează superb. Joacă genial. Recită fabulos. Regizează minununat….ca și când toate astea n-ar fi fost de ajuns… și scrie excepțional! Nu poți decât să-l iubești! N-ai scăpare… îl iubești și gata! Un Artist cât o lume!

Oana Pellea

Nu te poți «plictisi» niciodată de «isprăvile» lui Horațiu, pentru că în aura lor te pierzi și te regăsești, te bucuri și oftezi, te amuzi și cazi pe gânduri. O experiență îmbogățitoare!

Andrei Pleșu

Horațiu Mălăele așterne trei povestiri kafkiene. Stranii și armonioase, tulburătoare și exacte, frumoase, simple și profunde. Scrise din vârful peniței, construite într-o cadență a scenariului de film, fiecare dintre ele ar fi putut deveni un roman.

Doru Bucșu
Horaţiu Mălăele
Horaţiu Mălăele
Autor

Pe scenă, actorul Horațiu Mălăele a fost cu ușurință Vanea (Unchiul Vanea), Srne...

vezi autor