TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Corina
Corina
Vezi
galerie

Corina

de Gioni Badea

Id: #427055

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Gioni Badea, un scriitor în firea căruia bunul simț, credința, pasiunea frumosului și respectul pentru adevăr s-au regăsit creator și mântuitor, ne încântă de această dată cu un roman alert, ingenios construit, având farmecul discret și inconfundabil al scrierilor de demult. În ciuda unei obiectivități de tipul celei întâlnite, de pildă, la Rebreanu, care potențează profilul personajelor și destinul lor în poveste, de dincolo de rânduri răzbate nu doar o inexorabilă nostalgie a trecutului, ci și rezultatul sublimării trăirilor autorului, care este, spiritual cel puțin, personajul dintâi al cărții sale.” – Violeta Borzea, editor

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gioni Badea

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-606-95575-4-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional

Teme: destin

 

Opinii editoriale

O veche vorbă românească spune: "Cine nu are bătrâni... să-i cumpere". Experiența de viață a domnului Gioni Badea, bogată și pilduitoare, ne poate oferi tuturor prilej de meditație, exemple demne de urmat, întrebări, controverse, nedumeriri, soluții... Citiți și vă veți convinge!

Autor al unor apreciate volume cu caracter memorialistic, între care se remarcă îndeosebi trilogia Năzdravanul, Gioni Badea abordează acum un nou tip de roman. Varietatea de trăiri prin care trece eroina cărții, diversitatea personajelor secundare și construcția alertă, toate laolaltă păstrează neslăbit interesul lecturii și sugerează o posibilă ecranizare, căreia viitorul i-ar putea acorda o șansă.

Ștefan Cazimir, critic literar și scriitor