TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet pentru succesul de Miercuri
Pachet pentru succesul de Miercuri
Vezi
galerie

Id: #422213

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Miercuri te întâmpină cu multe decizii de luat. E acel moment din săptămână când îți recapeți motivația și creativitatea, iar volumul de muncă se mărește. Acum ești pregătit să privești către viitor și să faci investiții „cu cap”.



Când îți găsești
Calea către independența ta financiară, ai multe de câștigat. Acum zeci de ani, Albert Einstein spunea că, dobânda compusă e a opta putere a lumii”. De cele mai multe ori, ilustrul om de știință avea dreptate, inclusiv în acest caz. De aceea, trebuie să îți folosești inteligența financiară, în paralel cu strategii și instrumente eficiente. Știm că sună dificil, dar nu este. Vei vedea când citești această carte!



Oare banii sunt cei care fac pământul să se învârtă? Nu mereu, dar cu siguranță au un cuvânt de spus în viața ta. Atunci când merg mână în mână cu inteligența socioemoțională, rețeta succesului e garantată. În cartea sa, Gary Vaynerchuk explorează cele douăsprezece abilități emoționale care l-au condus către succes și fericire. Mai mult, îți va propune și ție niște exerciții care te vor ajuta să te dezvolți financiar pe cont propriu. Citește
Douăsprezece și jumătate și reinventează-te!



Inventează și visează! Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face miercurea. Directă, utilă și plăcută, cartea lui Jeff Bezos îi vorbește fiecărui cititor în parte. Sub coperta ei, vei găsi un masterclass despre valorile, strategia și execuția în afaceri. Aruncă-i o privire și vei descoperi de ce s-a bucurat de atât de mult succes!



Plimbă-te De la mania lalelelor la bitcoin, alături de Torsten Dennin. În această carte, reputatul profesor de economie te invită la o călătorie în timp, de-a lungul a patru secole din istoria financiară a lumii. Nu vei descoperi doar evenimentele importante, ci și cele mai fine mecanisme ale piețelor, alături de suișurile și coborâșurile comerțului de mărfuri. Toate acestea sunt rezumate cronologic în peste patruzeci de capitole. Pregătește-te să citești o carte care se simte ca un serial palpitant!



Datoriile sunt de mai multe feluri. În cartea sa, Între faptă și răsplată, Margaret Atwood le investighează pe cele care nu au legătură cu banii. Vei descoperi cinci capitole-eseu, care discută datoria la nivel psihologic, social, istoric și chiar teologic. Vei avea multe de învățat de aici!

extinde
Margaret Atwood
Margaret Atwood
Autor

Margaret Atwood este cea mai cunoscută scriitoare canadiană, autoare a peste 35...

vezi autor
Gary Vaynerchuk
Gary Vaynerchuk
Autor

Gary Vaynerchuk este unul dintre cei mai cunoscuți experți în marketing din lume...

vezi autor
Tony Robbins
Tony Robbins
Autor

Anthony (Tony) Robbins s-a impus ca o autoritate în domeniul financiar, fiind el...

vezi autor
Peter Mallouk
Peter Mallouk
Autor

Peter Mallouk (n. 16 ianuarie 1970) este președinte și CEO al Creative Planning,...

vezi autor
Torsten Dennin
Torsten Dennin
Autor

Prof. Dr. Torsten Dennin are o expertiză profesională în investiții în mărfuri d...

vezi autor
Jeff Bezos
Jeff Bezos
Autor

JEFF BEZOS a fondat Amazon.com în 1994 cu misiunea de a fi compania cea mai orie...

vezi autor