TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet Vineri - cărți care să îți ajungă tot weekendul
Pachet Vineri - cărți care să îți ajungă tot weekendul
Vezi
galerie

Pachet Vineri - cărți care să îți ajungă tot weekendul

de Robert Jordan, Stephen King, Simon Sebag Montefiore, Margaret Atwood, Owen King, Fernando Aramburu

Id: #422227

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În câteva ore, weekendul răsare și pe strada ta. E vineri și te felicităm că reușești să închei încă o săptămână plină. Taskurile, ședințele lungi, întâlnirile și orele de muncă pot fi lăsate în urmă. Urmează pauza pe care o aștepți încă de când s-a terminat. Clar, atunci când ești cititor get-beget, planurile de weekend devin planuri de lectură. Iată câteva idei de cărți care să te țină tot weekendul:



E iarna lui 1916, în Sankt Petersburg. Rusia e în pragul revoluţiei. Sașenka, fiica de doar şaisprezece ani a baronului Zeitlin se îndreaptă către Institutul Smolnîi pentru Fete din Înalta Societate. Aici o așteaptă guvernanta sa... alături de poliţia secretă a Ţarului. Frumoasă şi aprigă, Saşenka este acaparată de noua ideologie bolșevică. Așa ajunge să intre în jocul periculos al conspiraţiei şi seducţiei. Douăzeci de ani mai târziu, e căsătorită cu un membru de seamă al partidului comunist şi are doi copii. Viața este frumoasă, până când idila interzisă cu un scriitor are consecințe grave asupra familiei sale.



Descoperă o lume a luminii şi a umbrelor unde binele şi răul se războiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din Roata timpului, cea mai mare operă fantasy a zilelor noastre. Iar umbra a căzut pe pământ, şi lumea s-a fărâmiţat piatră cu piatră. Oceanele s-au retras, iar munţii au fost înghiţiţi, şi popoarele s-au împrăştiat prin cele opt colţuri ale lumii. 



Ce s-ar întâmplă dacă ar dispărea femeile? Stephen King, împreună cu fiul său, Owen King, pornesc în căutarea răspunsului. Așa apar Frumoasele adormite, o colaborare spectaculoasă. Fiecare pagină te poartă către un viitor deloc îndepărtat, în care, după ce adorm, femeile sunt acoperite de coconi, asemenea fluturilor. Dacă cineva îndrăznește să le tulbure somnul, ele devin creaturi incredibil de agresive. Blestemul acaparează întreaga feminitate, mai puțin pe Evie Black. Care să fie misterul din spatele imunității ei?



Două familii, o singură poveste. În Patria vei descoperi câte un personaj pe rând. Doar așa vei putea privi și prin ochelarii călăului, dar și prin ai victimei. Aramburu îți prezintă dilemele lor morale, urmărind evoluția personajelor de-a lungul a două decenii. Nu te aștepta să ai de-a face cu mult context istoric, pentru că nu este cazul. Aramburu se concentrează mai debrabă pe ceea ce se află în mintea personajelor, decât în exteriorul lor. Un roman psihologic extrem de captivant. Descoperă-l!



Urmează să întâlnești Asasinul orb pe fundalul celor mai nemiloase conflicte ale secolul XX. Fii pregătit să faci slalom prin timp. Povestea se desfășoară atât în prezent, cât și în trecut și viitor. Ajunsă la o vârstă foarte înaintată, Iris privește înapoi, către întreaga sa viață. O analizează cu umor sec și o voce lipsită de sentimentalism. Trecutul se rupe în două după moartea timpurie a Laurei. Pe de-o parte, te vei întâlni cu personajele create de Laura, în cartea scrisă înainte să moară. Ce poate uni aceste trei lumi, aparent opuse? Vei afla abia la final, deși vei mai primi indicii și pe parcursul cărții. Atunci devine clar că pentru a păstra un secret, oricât de monstruos ar fi el, este suficient să pretinzi că nu există.

extinde
Robert Jordan
Robert Jordan
Autor

Sub pseudonimul Robert Jordan, James Oliver Rigney jr a fost un autor american a...

vezi autor
Stephen King
Stephen King
Autor

Stephen Edwin King este un scriitor a cărui celebritate a depăşit cu mult graniţ...

vezi autor
Simon Sebag Montefiore
Simon Sebag Montefiore
Autor

Simon Sebag Montefiore este istoric, scriitor, membru al Royal Society of Litera...

vezi autor
Margaret Atwood
Margaret Atwood
Autor

Margaret Atwood este cea mai cunoscută scriitoare canadiană, autoare a peste 35...

vezi autor
Owen King
Owen King
Autor

Owen King, cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Stephen King, s-a născut în...

vezi autor
Fernando Aramburu
Fernando Aramburu
Autor

FERNANDO ARAMBURU (San Sebastián, 1959) este un prozator, poet și eseist spaniol...

vezi autor