TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omul între resetarea planetară şi extincţia în masă 978-630-6506-90-3
Omul între resetarea planetară şi extincţia în masă
Vezi
galerie

Omul între resetarea planetară şi extincţia în masă

de Emil Străinu

Id: #433213

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Există în rândul politologilor şi sociologilor convingerea că există cel puţin 12 semne de netăgăduit că globaliştii pun la cale în prezent sfârşitul omenirii sub forma pe care o cunoaştem...

 

Nu mai este un tabu să vorbeşti public despre depopulare. Chiar şi mulţi dintre cei care odată respingeau conceptul ca pe o teorie a conspiraţiei, recunosc acum public realitatea că se depun eforturi la nivel mondial pentru a reduce drastic populaţia umană (de la opt miliarde de locuitori la jumătate sau chiar până la 500.000 milioane, conform Pietrelor îndrumătoare din Statul Georgia, SUA) de pe planeta Pământ.


Mass-media mainstream vorbeşte acum frecvent despre „lockdownul climatic” ca fiind un lucru bun - încetarea activităţii umane pe Pământ, pentru a „salva planeta" de aşa-zisele schimbări climatice, cu totul o născocire şi o înşelătorie cu ştiinţă falsă, cu rădăcinile în minciuna că dioxidul de carbon este cumva dăunător vieţii pe planetă. Fără a spune că, fără acesta, nu ar exista fotosinteză, nu ar exista plante, nu ar exista animale şi nu ar exista oameni.


Acum, mass-media corporatistă solicită în mod deschis întreruperi de energie electrică şi lockdownuri climatice, raţionalizarea aerului condiţionat şi, eventual, chiar interzicerea utilizării energiei electrice pentru răcirea locuinţelor şi clădirilor în zilele cu temperaturi ridicate.


Bineînţeles, toate acestea sunt prezentate ca fiind necesare pentru a salva planeta.


Los Angeles Times, de exemplu, a publicat recent un articol în care se întreba dacă o „pană de curent ocazională” ar putea „ajuta la rezolvarea schimbărilor climatice”.


După cum a subliniat corect Sky News: „Alarmiştii agendei verzi din mass-media corporatistă cer acum întreruperi generalizate ale reţelei electrice pentru binele suprem al rezolvării crizei climatice."


Într-un articol din Los Angeles Times, publicaţia sistemului susţine că ar fi „mai uşor şi mai puţin costisitor să luptăm împotriva schimbărilor climatice" dacă publicul ar fi „dispus să se acomodeze" cu „pene de curent".


Cu alte cuvinte, am depăşit momentul în care mass-media corporatistă controlată spune că întreruperile de curent şi lockdownurile climatice sunt doar o teorie a conspiraţiei, chiar dacă Uniunea Europeană încă mai susţine că presiunea pentru a-i face pe oameni să mănânce gândaci este o teorie a conspiraţiei, nu la mult timp după ce instituţia a promovat insectele ca fiind următoarea mare sursă de hrană.


Acum, mass-media controlată susţine deschis că funcţionarea societăţii umane va distruge Planeta. Prin urmare, se insinuează că singura modalitate de a salva Planeta este de a desfiinţa infrastructura alimentară şi energetică ce menţine omenirea în viaţă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emil Străinu

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-630-6506-90-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 568

Dimensiuni: 14x21 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: pericol, secret