TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Proiectul ultrasecret Rainbow 9786306506804
Proiectul ultrasecret Rainbow
Vezi
galerie

Proiectul ultrasecret Rainbow

de Emilian M. Dobrescu, Emil Străinu

Titlu apărut în colecția New Illuminati Files la Prestige

Id: #432469

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Călătoria în timp și controlul conștiințelor. Operațiunea Blue Beam sau falsa invazie OZN
 

Descriere produs

Prezenta lucrare se încadrează în seria cărților de tip „avertisment/informare” asupra unor subiecte care au fost, sunt sau au devenit sensibile în New Era/Noua Epocă, a „Resetării Globale”, pe care o trăim cu toții atât de intens și din plin în prezent și care parcă încă nu-și găsește făgașul corect spre împlinirea lui Homo Faber/Omul Făurar...



Am scris această lucrare împreună, folosind foarte multe surse de informare, unele regăsite la sfârșitul cărții, altele omise intenționat din motive de protecție a surselor de documentare.



Nu avem pretenția că am reinventat focul, dar credem că, dacă veți aborda cu atenție și răbdare informațiile din carte asta pentru că mai există și cititul printre rânduri veți avea acces la date, evenimente și informații pe care nu le veți mai găsi într-o singură lucrare sau atât de amănunțit dezbătute ca aici.



O parte din conținut a fost obținut cu mare greutate, dat fiind contextul global și regional actual când „totul stă pe un butoi de pulbere” și când, cu sau fără voia noastră, suntem în pragul unui extinctiv al Treilea Război Mondial.



Dacă totuși se vrea un război, noi, autorii acestei cărți suntem convinși că nu confruntarea militară indiferent de treapta la care se ajunge este soluția spre progres, ci confruntarea în domeniul cognitiv un „Război al cunoașterii”, fără arme este singura cale de urmat, mai ales că ne îndreptăm cu pași mari spre Transhumanism și Homo Cyberneticus.



Vom urmări cum a fost primită de public această carte tip „Test” ca modalitate de redare a informațiilor și, dacă semnalul va fi bun, avem în pregătire un volum următor, o continuare a subiectelor prezentate aici, dar la un nivel mult mai sofisticat și elevat.


Autorii

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emilian M. Dobrescu, Emil Străinu

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786306506804

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 602

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: curiozitate