TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pâinea noastră cea dumnezeiască
Pâinea noastră cea dumnezeiască
Vezi
galerie

Pâinea noastră cea dumnezeiască

de Chico Xavier

Id: #420745

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În lumina plină de înțelepciune a lecțiilor sublime ale lui Iisus, devine posibilă îndreptarea rapidă a căii, renovarea și regenerarea conștiinței, dar și putrificarea dumnezeiască a inimii. Nu tot ceea ce este pentru oricine admirabil, este în realitate dumnezeiesc. Nu tot ceea ce este doar mare este cu adevărat respectabil. Nu tot ceea ce este pentru oricine frumos este în realitate sfânt. Nu tot ceea ce este pentru oricine plăcut este în realitate util și dumnezeiesc.

Nu este suficient doar  știm. Este de asemenea necesară o transformare dumnezeiască fundamentală a fiecăruia prin trezirea și amplificarea binelui dumnezeiesc. Așadar se cuvine  ne modelăm după preceptele pline de înțelepciune ale evangheliei ce este simțită și trăită cu înțelepciune,

înțelegând urgent imboldul imperativ al iluminării noastre lǎuntrice, deoarece, în conformitate cu cuvintele inspirate și înțelepte ale unui apostol, Tot este necesar cândva  ne înfățișăm înaintea scaunului lui Iisus Christos pentru a ne primi, după cum meritămrăsplataîn conformitate cu binele dumnezeiesc sau cu răul pe care l-am săvârșit, atunci cînd am trăit în trup, în această lume pământeasca.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chico Xavier

Data apariției: ianuarie 2022

ISBN: 9786068742892

Copertă: Paperback

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ganesha

Teme: Dumnezeu, suflet