TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Apa şi fizica cuantică 978-630-332-004-5,978-630-332-004-5
Apa şi fizica cuantică
Vezi
galerie

Apa şi fizica cuantică

de Cezarina Udrescu

Id: #435191

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Către o revoluţie în medicină
 

Descriere produs

Apa rămâne o substanţă misterioasă pentru ştiinţă şi fiecare zi aduce cu sine un număr de publicaţii care încearcă să explice proprietăţile sale surprinzătoare. Printre ele, aptitudinea apei de a da viaţă este, cu siguranţă, cea mai fascinantă. Pentru a rezolva enigma acestei legături intime dintre apă şi viaţă, oamenii de ştiinţă au enunţat ideea că apa este capabilă să poarte şi să transmită informaţii.


    Această ipoteză ar explica omniprezenţa apei în celule (din 100 de molecule constitutive ale unei celule, 99 sunt molecule de apă) şi ar oferi, deopotrivă, o bază teoretică pentru eficacitatea homeopatiei. Lucrările foarte controversate ale lui Jacque Benveniste, reluate din 2004 de către profesorul Luc Montagnier, au suscitat o vie polemică în sânul cercurilor ştiinţifice, punând în prim-planul scenei mediatice teoria „memoriei apei".


    Pentru a rezolva criza, anumiţi cercetători, printre care şi autorul, propun o viziune cuantică asupra lumii biologice. Fizica cuantică a câmpurilor vede în vidul cuantic sursa întregii materii şi a întregii energii, şi ar fi în măsură să explice cum apa, prin formarea de „domenii de coerenţă", ar putea, efectiv, să fie un vector de informaţie biologică.


    În această lucrare, Marc Henry, conferenţiar apreciat pentru pedagogia sa şi pentru capacitatea de a prezenta problemele complexe într-un limbaj limpede, furnizează toate bazele ştiinţifice necesare înţelegerii acestei revoluţii cuantice care va reinventa medicina. Cititorii din toate domeniile vor găsi în aceste pagini o sursă preţioasă de informaţii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cezarina Udrescu

Data apariției: martie 2024

ISBN: 978-630-332-004-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 424

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige