TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Partea urâtă și minunată a lucrurilor HB-BRG-PUIMAL-18-N-001
Partea urâtă și minunată a lucrurilor
Vezi
galerie

Partea urâtă și minunată a lucrurilor

de Bryn Greenwood

Titlu apărut în colecția Passport la Herg Benet Publishers

Id: #257956

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O frumoasă, sinceră și provocatoare poveste de dragoste dintre două persoane aparent incompatibile, o poveste despre relația lor cu greu câștigată și despre cum reușesc să dărâme împreună barierele impuse de fundalul vieții lor.

Fiică a unui dealer de metamfetamină, Wavy a învățat să nu se încreadă în nimeni, nici măcar în propriii ei părinți. Luptându-se să-și crească fratele mai mic, la opt ani Wavy este deja singurul “adult” responsabil din jur. Ea își găsește pacea privind cerul înstelat al nopților care se desfășoară deasupra casei dintr-un ținut provincial al Americii de zi cu zi. Într-una din aceste nopți, totul se schimbă atunci când este martoră la gravul accident de motocicletă suferit de unul dintre bătăușii care lucrează pentru tatăl ei: tânărul Kellen, un fost pușcăriaș, tatuat, rebel, însă cu o inimă de aur.

Până ce Wavy ajunge adolescentă, relația ei cu Kellen devine singurul lucru delicat într-o lume brutală a toxicomanilor și a depravării. Când o tragedie îi frânge familia și o mătușă bine-intenționată intervine, lucrurile pe care Wavy le-a considerat ca fiind minunate se oglindesc prin reperele celor din afară în blamarea urâtului.

Un roman intens și puternic, “Partea urâtă și minunată a lucrurilor” pune în discuție tot ceea ce știi și crezi despre dragoste.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bryn Greenwood

Traducător: Anca Zaharia

Data apariției: decembrie 2018

Titlu original: All the Ugly and Wonderful Things

ISBN: 9786067632293

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 350

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herg Benet Publishers

Teme: iubire

Anca Zaharia
Anca Zaharia
Traducător

„M-am născut acum niște ani într-o zonă pe care regret că o știu. Toate explicaț...

vezi autor