TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Identitate națională și modernitate LE-ANM-IDENIM-18-N-001
Identitate națională și modernitate
Vezi
galerie

Identitate națională și modernitate

de Andrei Marga

Id: #262932

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

ANDREI MARGĂ s-a specializat în filosofia contemporană în Germania Federală și SUA. Profesor de filosofie contemporană și logică generală, Andrei Margă a fost cel mai longeviv rector al Universității Babeș-Bolyai (1993- 2004 și 2008-2012), Ministrul Educației Naționale în guvernele Ciorbea, Vasile, Isărescu, Ministrul Afacerilor Externe în guvernul Ponta 1, președinte al Institutului Cultural Român.

Andrei Margă a fost ales în conducerea unor organizații și instituții internaționale și a fost numit consultant de instituții culturale și universitare în China, Vatican, Germania, Ungaria, Austria. I s-au acordat ordine de stat în Germania („Das Grosse Bundesverdienstkreuz”), Franța, Italia, Portugalia, România. Este laureat al Premiului „Herder” și a primit premii și distincții în Austria, Germania, Israel, Ungaria, SUA.
A susținut cursuri și seminarii, că profesor invitat la universitățile din Munchen (Ludwig Maximillians), Viena, Montpellier (Paul Valery), Ierusalim (Universitatea Ebraică) și București.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrei Marga

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-8814-98-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial

Andrei Marga
Andrei Marga
Autor

Andrei Marga este profesor de filosofie contemporană și teoria argumentării la U...

vezi autor