TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Anthony de Mello
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Anthony de Mello s-a născut la 4 Septembrie 1931 în Santa Cruz - o suburbie din Bombay - India, într-o familie de portughezi, de religie catolică, cu o tradiție veche de 400 de ani.

De Mello a susținut că spiritualitatea este cel mai folositor lucru din lume - a trăi fericirea ce îți aparține și te înconjoară; să elimine suferința nedorită din viață; pentru a înțelege cea mai de bază întrebare a vieții: "Cine sunt eu?"; acestea sunt cele mai folositoare și sunt substanța căii spirituale.

Până la moartea sa, care a survenit brusc la 2 Iunie 1987, Tony de Mello a fost director al Institutului de Consiliere Pastorală Sadhana, lângă Poona în India. Autor a 5 cărți best seller, cunoscut peste tot în lume pentru seminariile și cursurile pe care le-a susținut, a căutat să învețe oamenii cum să se roage, cum să se trezească și cum să trăiască. "Majoritatea oamenilor - spunea el - sunt adormiți. Ei au nevoie să fie treziți, să deschidă ochii, să vadă realitatea din ei și din afara lor. Cel mai mare dar este să fii treaz, să fii în legătura cu tine însuți, cu trupul, mintea, sentimentele, gândurile și senzațiile tale."

Cărțile părintelui Anthony de Mello au fost scrise într-un context multi-religios, pentru a-i ajuta pe credincioșii altor religii, pe agnostici și pe atei, în căutarea lor spirituală, nefiind în nici un caz manuale pentru credincioșii catolici, pentru instruirea în doctrina sau dogma creștină.