TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Super food pentru toată familia CV-JAO-SUFPTF-19-N-001
Vezi
galerie

Super food pentru toată familia

de Jamie Oliver

Titlu apărut în colecția Descoperă-l pe Jamie Oliver la Curtea Veche

Id: #259986

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar și al campaniilor pe această temă. În cei 19 ani de carieră, ca vedetă de televiziune și autor de cărţi, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediul organizaţiei lui, Jamie conduce o adevărată revoluţie gastronomică pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii și de a menţine sănătatea și bunăstarea tuturor prin intermediul unei alimentaţii corecte.

 

Jamie a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, în Essex, pe când avea opt ani. După absolvirea școlii, și‑a început cariera de chef, ajungând la River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie TV, astfel născându‑se seria de notorietate Bucătarul se dezbracă... de secrete.

 

În 2001, Jamie a părăsit televiziunea pentru a‑și deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat începutul unui vast experiment, desfășurat de peste 15 ani, consacrat formării tinerilor fără un loc de muncă în meserii din industria cateringului. Câţiva ani mai târziu, a iniţiat o amplă mișcare în vederea îmbunătăţirii meniurilor în cantinele școlare din Marea Britanie, rezultatul constând într‑o schimbare uriașă – și durabilă – în întregul sistem alimentar din învăţământ. De atunci, campaniile naţionale și internaţionale ale lui Jamie au continuat să revoluţioneze modul de a se hrăni al oamenilor – mai mult, să stimuleze forurile guvernamentale și industria de profil în introducerea de măsuri salutare privind educaţia alimentară și sănătatea publică. Toate activităţile lui comerciale încearcă să definească și să promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, în sfera nutriţiei.

 

Restaurantele lui de succes includ Barbecoa și lanţul Jamie’s Italian, situate atât în Marea Britanie, cât și în alte ţări. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucătărie au devenit faimoase pretutindeni în lume.

 

Jamie se află în contact permanent cu publicul prin mijlocirea internetului, creând lucruri originale și oferind îndrumări pe site‑ul jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube și pe tot mai multe și variate platforme sociale. A publicat până în prezent 20 de cărţi de bucate, toate bestselleruri, însoţite de emisiuni TV. Jamie locuiește la Londra și în Essex, împreună cu soţia sa, Jools, și copiii lor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jamie Oliver

Traducător: Irina Constantin

Data apariției: martie 2019

Titlu original: Super Food Family Classics

ISBN: 978-606-44-0217-2

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 300

Limbă: Română

Dimensiuni: 18,9x24,6 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Jamie Oliver
Jamie Oliver
Autor

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe ace...

vezi autor