TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Edituri \ Litera mică
Vezi toate produsele

Litera mică Vezi toate produsele

Litera mică este o marcă dedicată exclusiv cărților pentru copii și adolescenți, cuprinde o listă întreagă de titluri captivante. Începând cu Școala celor 7 pitici (de la 0 la 7 ani), Bebe învață, Învăț să citesc, Micul aventurier, trecând la cărți pentru preșcolari, caiete de lucru și activități: Micul artist plastic, cărți de colorat, cărți cu autocolante, cărți cu jucării, cărți puzzle, cărți pop-up, postere de perete, etc., care ajută tinerii învățăcei să cunoască primele cuvinte și să își îmbunătățească capacitățile de recunoaștere, observație, decizie, memorie, raționament, deducție, conversie, calcul, conexiune etc.

Sub logo Litera mică apar și seriile Disney și Disney English, ce ajută preșcolarii să își formeze deprinderi în învățarea unei limbi străine. Învățarea limbii engleze prin intermediul poveștilor și jocurilor va crește interesul copiilor față de activitățile educative, pregătindu-i pentru școală. Alte licențe internaționale ca Warner, Tom și Jerry și Marvel aduc copiilor cele mai spectaculoase povești și îi ajută să își dezvolte inteligența prin joc, mizând pe atractivitatea personajelor îndrăgite.

Oferta de povești, basme și poezii este foarte numeroasă, iar Biblioteca pentru toți copiii, pune la dispoziția cititoriului colecția celor mai cunoscute și prețuite opere ale literaturii române și universale.

Litera ajută copiii să descopere lumea cu titluri despre Marile cărți din domenii diverse și Descoperă lumea, enciclopedii, atlase și dicționare Discovery și National Geographic.

Copiii pot descoperi religia prin Biblia ilustrată pentru copii” iar adolescenții pot pătrunde în lumea ficțiunii inspirate din gama vastă de romane pentru copii și tineret.