TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihosociologie. Teorii, cercetări, aplicații
Vezi
galerie

Psihosociologie. Teorii, cercetări, aplicații

de Septimiu Chelcea

Id: #387900

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Publicarea unei noi ediţii a oricărei lucrări știinţifice nu înseamnă trecerea în uitare a ediţiei princeps. Era în 2008 când, în calitate de coordonator, am încredinţat tiparului prima variantă a volumului colectiv Psihosociologie. Teorii, cercetări, aplicații (Chelcea, 2008). La scurt timp, în 2010, s-a publicat a doua ediţie.
Am utilizat această a doua ediţie ca suport de curs pentru licenţă și master la Facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială (Universitatea din București) și la Facultatea de Comunicare și Relaţii Publice (Școala Naţională de Studii Politice și Administrative din București).


În ediţia de faţă am inclus lecţiile pe care le-am scris în ediţiile anterioare (capitolele 1-9, 11-12, 16-17), pe care le-am revizuit, am adăugat teme noi selectate din alte lucrări pe care le-am publicat de-a lungul timpului (capitolele 13-15), precum și un capitol inedit (capitolul 10), intitulat „Iubirea și gelozia”. Am încercat să dau unitate volumului prin viziunea proprie (interacţiunea comportamentelor umane în situaţiile sociale concrete) asupra domeniului de studiu și prin stilul de redactare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Septimiu Chelcea

Data apariției: octombrie 2021

ISBN: 9786062613402

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

 

Loc în topurile Cartepedia