TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poftă bună, minte strună! Mănâncă deştept, ca să gândeşti sănătos NI-STC-PBMSMD-17-N-001
Poftă bună, minte strună! Mănâncă deştept, ca să gândeşti sănătos
Vezi
galerie

Poftă bună, minte strună! Mănâncă deştept, ca să gândeşti sănătos

de Stéphane Clerget

Id: #261596

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Gândirea noastră, moralul nostru, emoţiile noastre depind toate de ceea ce mâncăm. Această legătură era o evidenţă în Evul Mediu şi totuşi, astăzi, pare ceva aproape revoluţionar.

Într-adevăr, descoperiri recente demonstrează ştiinţific că stilul de a ne alimenta este determinant pentru confortul nostru emoţional, dar şi, în general, pentru sănătatea noastră mentală, deoarece creierul se comportă în funcţie de ceea ce mâncăm. Acest lucru deschide noi perspective, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, într-un moment în care psihoterapia îşi arată limitele, iar medicamentele care acţionează asupra creierului nu mai sunt recomandate din cauza multiplelor efecte secundare.

Este posibil să ne influenţăm dispoziţia, să dobândim seninătatea sau bucuria de a trăi, să ne învingem temerile, să devenim rezistenţi la stres, să regăsim un somn reparator, să rămânem performanţi din punct de vedere intelectual sau să ne îmbunătăţim condiţia fizică datorită alimentaţiei alese.

Pentru a avea o minte sănătoasă ar fi bine ca în farfuria noastră să avem mereu mâncare sănătoasă. Bucuria se găteşte în fiecare zi!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stéphane Clerget

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-380-136-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: emoții